Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
as tai visa skysti kur reikia-dedu,jokiu budu nepilu,kaip ipilsi-juk skystas reikia deti ir su sakute geriausiai
Daug skanesnė :), DAUG SKANESNĖ DAUG :), kas čia rašo?

Kepu
Ant
Snargliu
Labai
Skaniai
Išeina
Pabandykit
Didis žinovas parašė. Nepilkit pieno į kiaušinienę. Jeigu tau neskanu ar nemoki kepti kiaušinienės, tai nepilk to pieno. Tik kitiems neaiškinkit ką ir kaip reikia daryti, jeigu jūsų neklausia. Skanaus!
Nerasinėkite nesamonių,visame pasaulyje kepa omletus(pila piena) ir plaka,l.skaniai gaunasi ir niekam nieko neatsitiko,cia nusprendė "išradima" pateikti,neturėdami ka rasyti
O kaip kiaušini praskelti ?
Tai kad būtent "guminė" kiaušinienė ir yra pati skaniausia. O kaime pamenu krosnyje pašaudavo bliūde plaktus kiaušinius su pienu, dar įdėdavo į tą plakinį spirgų, tai ausys linkdavo nuo tos "guminės" kiaušinienės.
Gerai kad i st.apie šašlykus nėra koment.Tik visiškas idiotas deda majonezą ir actą i šašlu marinata,iš bėdos galima citrinos,jei reik greitai,bet nepatariu.Gal dar patars in šaltibarščius aitriųjų pipiro įberti.Yra inetas yra gruzinų virtuvė yra ne Lt. prieskoniai,savo skonį formuokite.O kiaušinius tik verdame.
@Gincia Ką noriu tą dedu debile
Verdu kiaušinius brolyčiai,jokio kepimo!
@Radži Aš pilu ir pieno ir vandens, kiaušinis nekepa-jis verda. Tai daug sveikiau.
kiaušiniu nedėkit, išeis

Skaitomiausios naujienos




Į viršų