• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir  projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir  projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

REKLAMA

Ko reikės:

  • 1,5 kg virtų bulvių;
  • 45 v.š. bulvių krakmolo;
  • Druska, persiladas, ciberžolė;
  • Morkų;
  • Svogūnas;
  • Avižų grietinėlė.

Bulvių kukulių receptas

Bulves išverdame ir gerai atvėsiname, tuomet sumalame. Dedame druskos, krakmolo ir gerai išminkome tešlą. Formuojame kukulius. Dedame į verdantį vandenį ir verdame, kol iškyla į viršų.

Keptuvėje pakepiname tarkuotas morkas ir svogūnus vandenyje, vis įpildami po šlakelį, kad neliptų. Kai viskas suminkštėja, pilame avižų grietinėlę, beriame persilado, ciberžolės ir viską patroškiname kelias minutes.

REKLAMA
REKLAMA

Skanaus!

Šių receptų publikavimas – ne pelno siekiančios organizacijos „Gyvi gali“ projekto „Nori gali“ dalis. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams. Kiekvieną savaitę mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių receptų! Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui @daivitos_vegan_virtuve.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų