• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gaivios, pavasariškos ir žalios salotas, paskanintos traškia, skrudinta šonine. Oi, kaip skanu“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Gaivios, pavasariškos ir žalios salotas, paskanintos traškia, skrudinta šonine. Oi, kaip skanu“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 4 – 6. Užtruksite apie 20 min.

  • 0,5 brokolio;
  • 0,5 žiedinio kopūsto;
  • 0,5 ilgavaisio agurko;
  • 8 ridikėliai;
  • 4 juostelės plonai pjaustytos š. r. šoninės;
  • 0,5 mėlyno svogūno;
  • Saujelė dž. spanguolių.

Padažui:

  • 2 v. š. majonezo;
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • Šlakelis citrinos sulčių;
  • 1 v. š. garstyčių.

Brokolį išskirstome žiedais ir nuplikome verdančiu vandeniu, perliejame šaltu ir padedame ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų vandenį.

Agurką supjaustome plonais šiaudeliais, ridikėlius griežinėliais, svogūną pusžiedžiais, žiedinį kopūstą iškirtome žiedais.

Šoninę paskrudiname keptuvėje. Į salotinę dedame daržoves, spanguoles, šoninę. Maišome su padažu. Skanaujame.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų