• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinarinė laida „La maistas“ įgauna pagreitį. Šį sekmadienį virtuvės šefai ir laidos svečias Mindaugas Rainys gamino patiekalus be mėsos.

Kulinarinė laida „La maistas“ įgauna pagreitį. Šį sekmadienį virtuvės šefai ir laidos svečias Mindaugas Rainys gamino patiekalus be mėsos.

REKLAMA

Laidos šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir Mindaugas Rainys įrodė, kad gaminant be mėsos kasdien galima valgyti sočiai, skaniai ir sveikai. 

Vyliaus Blauzdavičiaus sultinga lašiša orkaitėje su grikių garnyru

 

Sultinga, gardi ir labai puikiai lėkštėje atrodanti lašiša, puikus pasirinkimas palepinti artimuosius. Tiekti labai skanu su citrininiu krapų padažu.

Receptą žiūrėkite:

Tomo Rimydžio naminis karpio slėgtainis

 

Originalus būdas, kaip pagaminti karpį. Šis naminis karpio slėgtainis nustebins ne tik išvaizda, bet ir skoniu, puikiai tiks ne tik Advento laikotarpiui, bet ir Kūčių vaišėms.

Receptą žiūrėkite:

Mindaugo Rainio čili troškinys be mėsos

 

Laidos svečias Mindaugas Rainys skanumynais tikrai neatsiliko nuo šefų. Jis ruošė du receptus. Vienas iš jų - žiemos vakarams sušildyti tobulai tinkantis čili troškinys be mėsos.

REKLAMA
REKLAMA

Patikėkite, skanumu ir sotumu jis nenusileidžia klasikiniam čili troškiniui. Būtinai pabandykite - pažadame, liksite skaniai nustebinti.

REKLAMA

Beje, kad troškinys būtų spalvingesnis, galite rinktis skirtingų rūšių konservuotas pupeles, pvz. raudonas pupeles derinti su baltomis ir/ar net juodosiomis pupelėmis.

Receptą žiūrėkite:

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia.      

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų