• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pasakysite kokia čia naujiena šie kotletukai? Na, taip ir pati juos kepu daug metų. Tik šįkart vietoj dažniausiai naudojamo majonezo pasirinkau sveikesnį variantą – natūralų jogurtą. O kai pasiilgusi šeima mano ruošto naminio maisto, tai tik surūko šie kepsniukai. Net merginos mano prašė pakartoti kelis kartus“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Pasakysite kokia čia naujiena šie kotletukai? Na, taip ir pati juos kepu daug metų. Tik šįkart vietoj dažniausiai naudojamo majonezo pasirinkau sveikesnį variantą – natūralų jogurtą. O kai pasiilgusi šeima mano ruošto naminio maisto, tai tik surūko šie kepsniukai. Net merginos mano prašė pakartoti kelis kartus“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 kg vištienos krūtinėlės; 2 kiaušinių; 6 v.š. natūralaus jogurto; 4 v.š. krakmolo bulvių; pundelio krapų; pundelio petražolių; 2 skiltelių česnako; vištienos prieskonių; druskos; pipirų.

Krūtinėlę sumalame, gardiname prieskoniais, smulkintomis prieskoninėmis žolelėmis ir česnaku. Mušame kiaušinius, dedame jogurtą ir krakmolą. Masę gerai išmaišome. Kepame kepsniukus keptuvėje. Valgėme su bulvių koše ir salotomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų