2 porcijoms: 1 kg nuskustų bulvių; 200 g mėgstamos mėsos file; 2 kiaušinių; 1 a.š. džiovintų krapų; 1 a.š. džiovintų česnakų; druskos; padažui: 3 v.š. majonezo; 3 a.š. maltų krienų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų.
Bulvinių blynų receptas
Bulves sutarkuokite per smulkią burokinę tarką ir būtinai rankomis nuspauskite skystį nuo jų. Į dubenį dėkite tarkuotas bulves, smulkiai supjaustytą triušieną, išplaktus kiaušinius, krapus, česnaką, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
Kepkite blynus keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Padažui sumaišykite visus išvardintus ingredientus dubenėlyje. Iškeptus blynus patiekite su padažu.
Šaltinis: Oditėlės blogas