TV PROGRAMA

Pirmadienis, rugsėjo 22:08 d.
06:00
Kasagrandes
1 sezonas, 15 serija

06:00 Kasagrandes

Pavadinimas originalo kalba: The Casagrandes

Šalis, metai: JAV, 2019

Žanras: Serialai, nuotykių

Sezonas: 1

Serija: 15

Aktoriai: Izabella Alvarez, Carlos PenaVega, Sumalee Montano, Sonia Manzano, Ruben Garfias

Čangai važiuoja atostogaut ir palieka Ronę Anę su pusbroliais prižiūrėt Kamą - chameleoninę gyvatę.
06:30
Slibinų dresuotojai. Pašėlusios gaudynės
1 sezonas, 23 serija

06:30 Slibinų dresuotojai. Pašėlusios gaudynės

Pavadinimas originalo kalba: Dreamworks Dragons: Race to the Edge

Šalis, metai: JAV, 2015

Žanras: Serialai, nuotykių

Sezonas: 1

Serija: 23

Aktoriai: Jay Baruchel, America Ferrera, Zack Pearlman, Christopher Mintz-Plasse, T.J. Miller

Iš kalėjimo pasprukęs Daguras leidžiasi į neatrastas teritorijas, kad sukurtų armadą prieš Žagsulį ir jo drakonų riterius. Tačiau Žagsulys aplenkia Dagurą ir randa "Drakono akimi" vadinamą cilindrą, kuris gali nukreipti keliautojus į neatrastas žemes. Lenktynės prasideda ir pasiduoti čia neketina nei vienas.
07:00
Renovacijų meistrai
5 sezonas, 24 serija

07:00 Renovacijų meistrai

Pavadinimas originalo kalba: Property Brothers

Šalis, metai: JAV, 2015

Žanras: Realybės šou

Sezonas: 5

Serija: 24

Aktoriai: Drew Scott, Jonathan Silver Scott, Andria Barrett

Šie broliukai yra pasiryžę pagelbėti visiems, norintiems įsigyti naujus namus. O taip pati ir tiems, kurie senus namus nori pamatyti naujoje šviesoje. Pasitelkę naujausias technologijas, Driu ir Džonatanas pateikia klientams ateities vizijas ir gavę palaiminimą – imasi darbų. Juk nieko nėra svarbiau, kaip gyventi svajonių namuose!
08:00
Vytaro ferma
2 sezonas, 1 serija

08:00 Vytaro ferma

Pavadinimas originalo kalba: Vytaro Ferma

Šalis, metai: Lietuva, 2024

Žanras: Kasdienybė

Sezonas: 2

Serija: 1

Naujajame TV3 sezone laidos "Vytaro Ferma" herojai – Radzevičių šeima – grįžta į TV ekranus. Miestiečiai ir toliau stengsis atrasti savo vietą kaime ir įsilieti į vietos bendruomenės gyvenimą, todėl laidose netrūks nei komiškų situacijų, nei saviironijos. Žiūrovai ras naudingų patarimų, informacijos apie paveldą, amatus, tradicijas, daržininkystę, sodininkystę bei smulkų gyvulių ūkį. Laidoje netrūks ir gastronomijos, bet svarbiausia – patarimų tiems, kurie nori rinktis panašų gyvenimo būdą.
08:30
Kotrynos burtai
4 sezonas, 1 serija

08:30 Kotrynos burtai

Pavadinimas originalo kalba: Kotrynos burtai

Šalis, metai: Lietuva, 2024

Žanras: Kasdienybė

Sezonas: 4

Serija: 1

Maisto tinklaraštininkė, nuomonės formuotoja, knygų autorė Kotryna Starkienė imsis užduoties ruošti patiekalus iš sezoninių produktų, savo sodyboje Dzūkijoje užaugintų daržovių, surinktų uogų, grybų ar iš vietinių augintojų pirktos mėsos. Kotryna gamins tiek kasdienius, kiekvienam lengvai paruošiamus patiekalus, tiek šventinius, skirtus specialioms progoms, nepamiršdama desertų. Laidoje bus ir buitinių patarimų – kaip paprasčiausiai išvalyti skalbimo mašiną, kaip padaryti, kad medinės pjaustymo lentelės vėl atrodytų, kaip naujos, kaip išlyginti staltiesę, kai neturite lygintuvo.
09:00
Moters kerštas
5 serija

09:00 Moters kerštas

Pavadinimas originalo kalba: Sadakatsız

Šalis, metai: Turkija, 2020

Žanras: Serialai, drama

Serija: 5

Aktoriai: Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder, Yeliz Kuvanci

Žavioji Asija gali džiaugtis pasiekusi gyvenime visko, ko troško. Moteris yra gerbiama gydytoja, kuri turi nepriekaištingą reputaciją. Asmeninio gyvenimo jai pavydėtų bet kuri kita. Mylimas vyras Volkanas ir nuostabus sūnus Ali kasdien džiugina savo meile ir rūpesčiu jaukiuose šeimos namuose. Tačiau situacija pasikeičia, kai Asija ant vyro švarko randa ilgą šviesų plauką. Nevalingai mintyse pradėjusi kilti įtarimų ir klausimų virtinė užvaldo ir nebepaleidžia. Kieno šis plaukas? Moteris pasiryžta žūtbūt išsiaiškinti jo savininkę. Netrukus paaiškėja, kad įtarinėjimai yra ne iš piršto laužti. Ką pasirinks Asija? Išsaugoti santuoką ar atkeršyti savo neištikimam sutuoktiniui?
10:00
Juodosios našlės
28 serija

10:00 Juodosios našlės

Pavadinimas originalo kalba: Mujeres de negro

Šalis, metai: Meksika, 2016

Žanras: Serialai, drama

Serija: 28

Aktoriai: Mayrín Villanueva, Alejandra Barros, Ximena Herrera, Arturo Peniche, Lourdes Reyes

Išlydėdamos savo vyrus į pasiplaukiojimą jachta, trys draugės šypsosi ir atsisveikina su sutuoktiniais prieplaukoje. Po akimirkos pasigirsta sprogimas ir jachta, su trimis keleiviais išlekia į orą. Vanesa, Žaklina ir Katia pergalingai šypsosi, idant klyktų iš siaubo. Šių moterų planas atsikratyti sutuoktinių pavyko! Pagaliau joms nebereikės taikstytis su despotais vyrais. Pagaliau jos – laisvos.Kiekviena iš jų savo namuose patyrė apgaulę, smurtą, patyčias. Gyvendamos košmare, jos nuolat baiminosi dėl savo gyvybės ir rezgė išsigelbėjimo planus.Bet moterys nesitikėjo, kad atkaklūs policijos detektyvai aptiks bombos, susprogdinusios laivą, nuolaužas. Nelaimingas atsitikimas perkvalifikuojamas į nužudymą. Dabar trys žmonos tampa pagrindinėmis įtariamosiomis.
11:00
Svajonių laivas. Kolumbija
86 serija

11:00 Svajonių laivas. Kolumbija

Pavadinimas originalo kalba: Das Traumschiff

Šalis, metai: Vokietija, 2019

Žanras: Serialai, drama

Serija: 86

Aktoriai: Florian Silbereisen, Barbara Wussow, Nick Wilder, Harald Schmidt, Daniel Morgenroth

Kartu su būriu keleivių į laivą patenka bilieto neturintis vaikinas. Įsėlinęs paslapčia, jis tikisi nemokamai nuplaukti į Kolumbiją. Vaikino nelaimei, jį pastebi Ela. Teisuolė medicinos studentė apie nelegalų keleivį tučtuojau praneša laivo kapitonui. Deja, įgula neturi kito pasirinkimo, kaip tik plukdyti Eriką nemokamai iki artimiausio uosto. Juk atviroje jūroje išlaipinti vaikino nevalia. Kodėl Erikas plaukia į tokį tolimą kraštą? Kas privertė jį sukčiauti?
12:55
Kviečiu vakarienės
7 sezonas, 10 serija

12:55 Kviečiu vakarienės

Pavadinimas originalo kalba: Come Dine with Me

Šalis, metai: Didžioji Britanija, 2012

Žanras: Realybės šou

Sezonas: 7

Serija: 10

Penkios spalvingos asmenybės, penkios vakarienės kiekvieno iš jų namuose ir piniginis prizas tam, kurio vakarienė bus išrinkta geriausia.
13:55
Grožio misija
1 sezonas, 10 serija

13:55 Grožio misija

Pavadinimas originalo kalba: Місія: краса

Šalis, metai: Ukraina, 2018

Žanras: Realybės šou

Sezonas: 1

Serija: 10

Laidoje dalyvauja poros, kurios prarado aistrą ir romantiką savo santykiuose, kur vienas iš partnerių nori pakeisti save ir savo gyvenimą į gerąją pusę.
15:00
Likimo karuselė
2577 serija

15:00 Likimo karuselė

Pavadinimas originalo kalba: Kumkum Bhagya

Šalis, metai: Indija, 2023

Žanras: Serialai, drama

Serija: 2577

Aktoriai: Sriti Jha, Shabbir Ahluwalia, Shikha Singh

Didžiausias Sarlos troškimas - laimingos abiejų jos dukterų, Bulbul ir Pragijos, santuokos. Bulbul - šiuolaikiška, linksma ir visų mėgstama mergina, o Pragija - geros širdies, rimta ir sunkiai dirbanti mokytoja. Bulbul įsimyli savo naują vadovą Purabą ir jų santykiai sukelia virtinę apkalbų bei nesusipratimų. Purabo geriausias draugas, rokeris Abi, manydamas, kad Purabas įsimylėjo Pragiją ir kad ji siekia Purabo pinigų, nusprendžia atkeršyti. Ramios, tradicijų paisančios mokytojos ir vėjavaikio rokerio gyvenimai susipina - jie sukuria šeimą, bet ne iš meilės... Ar likimo išbandymai, kurių dėka Pragija ir Abi pažins vienas kitą, suartins juos?
15:30
Lemties vingiai
1714 serija

15:30 Lemties vingiai

Pavadinimas originalo kalba: Kundali Bhagya

Šalis, metai: Indija, 2024

Žanras: Serialai, drama

Serija: 1714

Aktoriai: Shraddha Arya, Manit Joura, Gaurav Pareek

Dviejų seserų, skirtingų lyg ugnis ir vanduo, likimo istorija. Prieš pat mirtį tėvas atskleidė tiesą - jų motina Sarla gyva ir kartu su vyresniąja dukterimi Pragija gyvena Mumbajuje. Merginos, neturėdamos nieko, išvyksta į didžiulį miestą. Čia jų laukia naujo gyvenimo pradžia.
16:00
Lakšmės likimas
914 serija

16:00 Lakšmės likimas

Pavadinimas originalo kalba: Bhagya Lakshmi

Šalis, metai: Indija, 2024

Žanras: Serialai, drama

Serija: 914

Aktoriai: Rohit Suchanti, Aishwarya Khare, Akankshaa Rajput

Geraširdė ir visiems padedanti Lakšmi yra nuostabi dukra savo tėvams, nesavanaudiška sesuo ir puiki kaimynė. Bet neteisingas ir žiaurus likimas priverčia ją patirti siaubingiausią nutikimą. Kelionės metu, užklupus audrai, šeimą vežęs automobilis nuslysta nuo uolų. Daugumai keleivių pavyksta iššokti iš garmančios prarajon mašinos, bet Lakšmi tėvams išsigelbėti nepavyksta. Dabar merginos teta Ranon tampa jos globėja ir mirusio tėvo turtų valdytoja. Visa laimė, kad moters godumą laiku pamato mirusio tėvo padėjėjas ir prigraso ją pirmiausia ištekinti Lakšmi už tinkamo vyro, o tik po to perimti visus mirusio brolio turtus. Ranon nutaria ištekinti Lakšmi Mumbajuje už pirmo sutikto vyruko. Dukterėčios laimė jai ne itin rūpi. Atvykę į Mumbajų, visi apsistoja viešbutyje, priklausančiame turtingo pramoninko sūnui Riši Oberojui. Įvykiai pasisuka netikėta linkme ir viešbutyje kyla gaisras. Pats Rišis skuba gelbėti viešbučio svečių ir nualpsta įkvėpęs nuodingų dūmų. Jam į pagalba, nesaugodama savo sveikatos, puola Lakšmi. Nesavanaudiškas merginos poelgis sužavi jaunuolio tėvą. Šis negali atsižavėti tauria ir puikybės nesužalota merginos siela. Netrukus Rišio tėvas atkeliauja pas Lakšmi tetą su prašymu išleisti Lakšmi už jo sūnaus. Atrodytų, kad pagaliau sėkmė atsuko savo veidą daug skausmo patyrusiai merginai. Bet viskas komplikuojasi Lakšmi ir Riši vestuvių dieną. Jaunoji sužino, kad Rišis niekad jos nemylėjo. Negana to, jis myli kitą moterį, vardu Mališka. O ši santuoka yra vienintelis būdas nuraminti griežto tėvo nerimą ir gauti jo palankumą.
16:30
Lakšmės likimas
915 serija

16:30 Lakšmės likimas

Pavadinimas originalo kalba: Bhagya Lakshmi

Šalis, metai: Indija, 2024

Žanras: Serialai, drama

Serija: 915

Aktoriai: Rohit Suchanti, Aishwarya Khare, Akankshaa Rajput

Geraširdė ir visiems padedanti Lakšmi yra nuostabi dukra savo tėvams, nesavanaudiška sesuo ir puiki kaimynė. Bet neteisingas ir žiaurus likimas priverčia ją patirti siaubingiausią nutikimą. Kelionės metu, užklupus audrai, šeimą vežęs automobilis nuslysta nuo uolų. Daugumai keleivių pavyksta iššokti iš garmančios prarajon mašinos, bet Lakšmi tėvams išsigelbėti nepavyksta. Dabar merginos teta Ranon tampa jos globėja ir mirusio tėvo turtų valdytoja. Visa laimė, kad moters godumą laiku pamato mirusio tėvo padėjėjas ir prigraso ją pirmiausia ištekinti Lakšmi už tinkamo vyro, o tik po to perimti visus mirusio brolio turtus. Ranon nutaria ištekinti Lakšmi Mumbajuje už pirmo sutikto vyruko. Dukterėčios laimė jai ne itin rūpi. Atvykę į Mumbajų, visi apsistoja viešbutyje, priklausančiame turtingo pramoninko sūnui Riši Oberojui. Įvykiai pasisuka netikėta linkme ir viešbutyje kyla gaisras. Pats Rišis skuba gelbėti viešbučio svečių ir nualpsta įkvėpęs nuodingų dūmų. Jam į pagalba, nesaugodama savo sveikatos, puola Lakšmi. Nesavanaudiškas merginos poelgis sužavi jaunuolio tėvą. Šis negali atsižavėti tauria ir puikybės nesužalota merginos siela. Netrukus Rišio tėvas atkeliauja pas Lakšmi tetą su prašymu išleisti Lakšmi už jo sūnaus. Atrodytų, kad pagaliau sėkmė atsuko savo veidą daug skausmo patyrusiai merginai. Bet viskas komplikuojasi Lakšmi ir Riši vestuvių dieną. Jaunoji sužino, kad Rišis niekad jos nemylėjo. Negana to, jis myli kitą moterį, vardu Mališka. O ši santuoka yra vienintelis būdas nuraminti griežto tėvo nerimą ir gauti jo palankumą.
17:00
Baudžiauninkė
1 sezonas, 10 serija

17:00 Baudžiauninkė

Pavadinimas originalo kalba: Кріпосна

Šalis, metai: Ukraina, 2019

Žanras: Serialai, drama

Sezonas: 1

Serija: 10

Aktoriai: Katerina Kowalczuk, Stanislav Boklan, Mikhail Gavrilov, Mark Drobot, Anna Sagajdacznaja

18-metė Katerina - graži, protinga, krikštamotės rūpesčiu puikiai išauklėta kaip aristokratė, tačiau tėra tik baudžiauninkė. Kaunantis už savo laisvę ir laimę Katerinai teks ištverti pačių artimiausių žmonių mirtį, priklausyti moteriai, kuri jos nekenčia ir svajoja nužudyti, išgyventi sukilimo metu, pabėgti nuo ją persekiojančio maniako ir daugybė kitų išbandymų.
18:00
Palikimas
4 sezonas, 19 serija

18:00 Palikimas

Pavadinimas originalo kalba: Emanet

Šalis, metai: Turkija, 2023

Žanras: Serialai, drama

Sezonas: 4

Serija: 19

Aktoriai: Halil Ibrahim Ceyhan, Berat Rüzgar Özkan, Sıla Türkoğlu

Seserys Kevser ir Seher auga prižiūrimos griežto tėvo. Merginų gyvenimas nelepina, nes kiekviename žingsnyje lydi nepriteklius. Vieną dieną Kevser praneša, kad nori ištekėti už turtingos Kirimli šeimos paveldėtojo. Mergina akimirksniu patenka savo tėvo nemalonėn. Nepritariantis šiai santuokai tėvas išsižada dukros. Liepia jai daugiau niekada nesirodyti gimtuose namuose. Seher ilgisi sesers, bet tėvo širdies suminkštinti jai nepavyksta. Netikėtai atskrieja žinia, kad Kevser nutiko nelaimė. Atskubėjusi prie mirštančios sesers, Seher išgirsta prašymą pasirūpinti penkiamečiu jos sūnumi Jusufu. Jausdama kaltę dėl tragiško sesers likimo, ji pažada globoti našlaičiu likusį sūnėną. Tačiau Jusufą globoti pasišauna ir jo dėdė Jamanas. Vyriškis reikalauja, kad vaikas ir toliau gyventų dideliam dvare, apsuptas neapykantos ir abejingumo. Koks likimas laukia mažojo Jusufo? Ar jo vaikiška širdelė ras paguodą artimųjų glėbyje? Ar Seher pavyks ištesėti mirštančiai seseriai duotą pažadą?
19:00
Palikimas
4 sezonas, 20 serija

19:00 Palikimas

Pavadinimas originalo kalba: Emanet

Šalis, metai: Turkija, 2023

Žanras: Serialai, drama

Sezonas: 4

Serija: 20

Aktoriai: Halil Ibrahim Ceyhan, Berat Rüzgar Özkan, Sıla Türkoğlu

Seserys Kevser ir Seher auga prižiūrimos griežto tėvo. Merginų gyvenimas nelepina, nes kiekviename žingsnyje lydi nepriteklius. Vieną dieną Kevser praneša, kad nori ištekėti už turtingos Kirimli šeimos paveldėtojo. Mergina akimirksniu patenka savo tėvo nemalonėn. Nepritariantis šiai santuokai tėvas išsižada dukros. Liepia jai daugiau niekada nesirodyti gimtuose namuose. Seher ilgisi sesers, bet tėvo širdies suminkštinti jai nepavyksta. Netikėtai atskrieja žinia, kad Kevser nutiko nelaimė. Atskubėjusi prie mirštančios sesers, Seher išgirsta prašymą pasirūpinti penkiamečiu jos sūnumi Jusufu. Jausdama kaltę dėl tragiško sesers likimo, ji pažada globoti našlaičiu likusį sūnėną. Tačiau Jusufą globoti pasišauna ir jo dėdė Jamanas. Vyriškis reikalauja, kad vaikas ir toliau gyventų dideliam dvare, apsuptas neapykantos ir abejingumo. Koks likimas laukia mažojo Jusufo? Ar jo vaikiška širdelė ras paguodą artimųjų glėbyje? Ar Seher pavyks ištesėti mirštančiai seseriai duotą pažadą?
20:00
Meškiukai Gamiai
1 sezonas, 112 serija

20:00 Meškiukai Gamiai

Pavadinimas originalo kalba: Adventures of the Gummi Bears

Šalis, metai: JAV, 1985

Žanras: Serialai, fantastinis

Sezonas: 1

Serija: 112

Aktoriai: June Foray, Noelle North, Lorenzo Music, Katie Leigh

Veržlūs ir drąsūs, rūpestingi ir ištikimi, draugiški ir atsakingi serialo veikėjai puoselėja svarbiausias gyvenimo vertybes. Šie Disnėjaus herojai – vieni iš mieliausių animacijos istorijoje ir labiausiai ištroškę nuotykių. Kiekvienoje serijoje meškiukai kviečia į stebuklingą vietovę, kur gyvena milžinai, burtininkai, drakonai ir daugelis kitų – gerų ir blogų – padarų. Šeši herojai žaidžia, tyrinėja, mokosi ir kovoja už teisybę visi kartu, palaikydami vienas kitą.
20:30
Čipas ir Deilas skuba į pagalbą
1 sezonas, 112 serija

20:30 Čipas ir Deilas skuba į pagalbą

Pavadinimas originalo kalba: Chip 'n Dale Rescue Rangers

Šalis, metai: JAV, 1989

Žanras: Serialai, nuotykių

Sezonas: 1

Serija: 112

Aktoriai: Tress MacNeille, Corey Burton, Peter Cullen, Jim Cummings, Rob Paulsen

21:00
Amžinai mano

21:00 Amžinai mano

Pavadinimas originalo kalba: Forever My Girl

Šalis, metai: JAV, 2018

Žanras: Filmai, drama

Aktoriai: Alex Roe, Jessica Rothe, Abby Ryder Fortson, Travis Tritt, Peter Cambor

Pačią svarbiausią gyvenimo dieną Džosę palieka jos sužadėtinis. Vestuvių dieną išduoda mergina lieka Luizianoje, o jos jaunikis Liamas išvyksta iš gimtinės. Po aštuonerių metų gastrolių su roko muzikos grupė, jis grįžta į gimtinę. Širdį spaudžiantis susitikimas su jaunystės meile baigiasi ne taip, kaip tikėjosi Liamas. Džosė nebenori turėti nieko bendro su ją išdavusiu niekšu. Tačiau, paneigti fakto, kad augina Liamo dukrą, ji negali. Ar sužinojęs, kad turi vaiką, Liamas liks gimtinėje? O gal šlovės troškimas jį ir vėl nuves į didžiąsias Amerikos muzikos scenas?
23:10
Palikimas
4 sezonas, 19 serija

23:10 Palikimas

Pavadinimas originalo kalba: Emanet

Šalis, metai: Turkija, 2023

Žanras: Serialai, drama

Sezonas: 4

Serija: 19

Aktoriai: Halil Ibrahim Ceyhan, Berat Rüzgar Özkan, Sıla Türkoğlu

Seserys Kevser ir Seher auga prižiūrimos griežto tėvo. Merginų gyvenimas nelepina, nes kiekviename žingsnyje lydi nepriteklius. Vieną dieną Kevser praneša, kad nori ištekėti už turtingos Kirimli šeimos paveldėtojo. Mergina akimirksniu patenka savo tėvo nemalonėn. Nepritariantis šiai santuokai tėvas išsižada dukros. Liepia jai daugiau niekada nesirodyti gimtuose namuose. Seher ilgisi sesers, bet tėvo širdies suminkštinti jai nepavyksta. Netikėtai atskrieja žinia, kad Kevser nutiko nelaimė. Atskubėjusi prie mirštančios sesers, Seher išgirsta prašymą pasirūpinti penkiamečiu jos sūnumi Jusufu. Jausdama kaltę dėl tragiško sesers likimo, ji pažada globoti našlaičiu likusį sūnėną. Tačiau Jusufą globoti pasišauna ir jo dėdė Jamanas. Vyriškis reikalauja, kad vaikas ir toliau gyventų dideliam dvare, apsuptas neapykantos ir abejingumo. Koks likimas laukia mažojo Jusufo? Ar jo vaikiška širdelė ras paguodą artimųjų glėbyje? Ar Seher pavyks ištesėti mirštančiai seseriai duotą pažadą?
00:10
Palikimas
4 sezonas, 20 serija

00:10 Palikimas

Pavadinimas originalo kalba: Emanet

Šalis, metai: Turkija, 2023

Žanras: Serialai, veiksmo

Sezonas: 4

Serija: 20

Aktoriai: Halil Ibrahim Ceyhan, Berat Rüzgar Özkan, Sıla Türkoğlu

Seserys Kevser ir Seher auga prižiūrimos griežto tėvo. Merginų gyvenimas nelepina, nes kiekviename žingsnyje lydi nepriteklius. Vieną dieną Kevser praneša, kad nori ištekėti už turtingos Kirimli šeimos paveldėtojo. Mergina akimirksniu patenka savo tėvo nemalonėn. Nepritariantis šiai santuokai tėvas išsižada dukros. Liepia jai daugiau niekada nesirodyti gimtuose namuose. Seher ilgisi sesers, bet tėvo širdies suminkštinti jai nepavyksta. Netikėtai atskrieja žinia, kad Kevser nutiko nelaimė. Atskubėjusi prie mirštančios sesers, Seher išgirsta prašymą pasirūpinti penkiamečiu jos sūnumi Jusufu. Jausdama kaltę dėl tragiško sesers likimo, ji pažada globoti našlaičiu likusį sūnėną. Tačiau Jusufą globoti pasišauna ir jo dėdė Jamanas. Vyriškis reikalauja, kad vaikas ir toliau gyventų dideliam dvare, apsuptas neapykantos ir abejingumo. Koks likimas laukia mažojo Jusufo? Ar jo vaikiška širdelė ras paguodą artimųjų glėbyje? Ar Seher pavyks ištesėti mirštančiai seseriai duotą pažadą?
01:10
TV pagalba
14 sezonas, 113 serija

01:10 TV pagalba

Pavadinimas originalo kalba: TV Pagalba

Šalis, metai: Lietuva, 2020

Žanras: Pramogos

Sezonas: 14

Serija: 113

Žiūrovams puikiai pažįstama, patikima ir kito skausmui neabejinga gelbėtojų komanda spręsti gyvenimiškų situacijų skubės į bet kurį Lietuvos kampelį. Žiūrovų lauks kasdienės aktualijos, karščiausi visuomenės gyvenimo įvykiai bei sudėtingiausi iššūkiai, kuriuose ne tik būtina atrasti teisybę, bet ir ištiesti pagalbos ranką tiems, kuriems jos reikia labiausiai.
03:05
Namas
2 sezonas, 13 serija

03:05 Namas

Pavadinimas originalo kalba: Namas

Šalis, metai: Lietuva, 2019

Žanras: Realybės šou

Sezonas: 2

Serija: 13

Realybės laida "Namas" antrąjį sezona pasitinka su šūkiu "Nauja pradžia - čia!". Laidos vedėja Gerda Žemaitė lydės laidos herojes visų pokyčių metu. Laidos dalyvės - Lietuvos moterys, ieškojusios laimės, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių padariusios gyvenime klaidų, dėl kurių įklimpo į skolas, įniko į priklausomybes, prarado vaikus... Bet jos nebenori daugiau taip gyventi ir pasiryžo keistis. Skirtingo amžiaus ir likimo moterys apsigyvens po vienu stogu, tam, kad, padedamos specialistų, atverstų naują, švarų, baltą savo gyvenimo lapą - be svaigalų, be pražūtin vedančių klaidingų sprendimų, be nuoskaudų ir nusivylimų.
04:05
Svetimšalė
1 sezonas, 4 serija

04:05 Svetimšalė

Pavadinimas originalo kalba: Outlander

Šalis, metai: JAV, 2014

Žanras: Serialai, drama

Sezonas: 1

Serija: 4

Aktoriai: Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton, Richard Rankin, Duncan Lacroix

Karo medicinos sesuo Klerė su vyru Frenku išsiruošia į Škotiją. Invernese jie apsilanko magija alsuojančioje vietoje. Čia senųjų apeigų akmenys perkelia Klerę į aštuonioliktąjį amžių. Moteris negali patikėti, kad patyrė kelionę laiku. 1945-ųjų Škotijoje likęs Frenkas taip pat nesupranta, kur dingo tik ką drauge buvusi žmona. Atsidūrusi nežinomoje aplinkoje Klerė nuo pat pirmos akimirkos supranta, kad privalo bet kokia kaina išgyventi ir rasti būdą grįžti atgalios. Susipažinusi su maištininkais ji prisijungia prie jų būrio, nors visi ją laiko šnipe. Šalyje siaučia religiniai ir politiniai karai, o Klerės širdyje šėlsta audros, nes moteris supranta, kad myli du vyrus: Frenką ir naują sutuoktinį Džeimį. Gyvenimas su Džeimiu dovanoja neįtikėtinas patirtis. Kova už Škotijos laisvę, kaltinimas raganavimu ir beprotiškai sunkūs pasirinkimai keturiems Emmy nominuotoje dramoje Svetimšalė.
06:00
Menų sala
8 sezonas, 8 serija

06:00 Menų sala

Pavadinimas originalo kalba: Menų sala

Šalis, metai: Lietuva, 2019

Žanras: Kasdienybė

Sezonas: 8

Serija: 8

Laidų ciklas apie prigimtinės kultūros esmę, jos išsaugojimo, plėtros ir perspektyvos problemas. Laidos kūrėjai skirs dėmesį ne tik senųjų tradicijų atkartojimui, bet ir modernioms tradicijų interpretacijoms, akcentuos autentikos sušiuolaikinimo privalumus ir trūkumus, kvies iš postmodernių laikų pozicijos pažvelgti į lietuvišką gintarą (seniena iš močiutės skrynios ar vis dar lietuviško identiteto ženklas?), šiaudų sodus (interjero detalė ar tik tautodailės parodų eksponatas?), riešines (nuo etninės kostiumo detalės iki meno formos).Laidose pristatant regionų tradicijas, rekreacinius objektus, savivaldos bendruomenės iniciatyvas siekiama brandinti piliečių tautinio tapatumo jausmą.
Į viršų