TV PROGRAMA

Pirmadienis, rugsėjo 22:17 d.
01:00
Meilės žemėlapis

01:00 Meilės žemėlapis

Pavadinimas originalo kalba: Love Map

Šalis, metai: JAV, 2020

Žanras: Filmai, melodrama

Aktoriai: Ashley Bratcher, Reed Favero, Jeanne Bennett, Camila Camilo, Tony Lewis Centore

Pažinčių programėlės kūrėja Eivrė ketina parduoti ją ir užsidirbti pasakišką sumelę. Tačiau iš potencialaus pirkėjo ji gauna dar vieną intriguojančią užduotį. Eivrė turi atrasti nematytas, neatrastas romantiškas vieteles Floridoje ir suregistruoti jas meilės žemėlapyje. Tada programėlė bus baigta ir jos svajonė, suvesti kuo daugiau meilės trokštančių žmonių, galės išsipildyti. Mergina susiruošia į kelionę, o čia į pagalbą jai atskuba žavuolis Janas. Vaikinas - vietos gidas, galintis patarti ir supažindinti Eivrę su Florida. Tačiau kelionės pradžia nežada nieko gero, nes jo ir merginos supratimas apie romantiškas vieteles gerokai skiriasi. Eivrei padėvėtų rūbų parduotuvė ar upės pakrantė neatrodo pakankamai geros, kad atsidurtų meilės žemėlapyje. Galiausiai jiedu apsistoja nuostabioje viloje, malūnsparniu skrenda apsižvalgyti po pylikes ir vis labiau vienas kitą traukia. Akimirkomis, kurias jie leidžia drauge, jaunuoliai žiūri vienas kitam į akis ir visai nesureikšmina aplinkos. Juk meilė - tai ne vieta žemėje, tai buvimas kartu su mylimu žmogumi bet kur.
02:55
Stilingi jausmai
3 sezonas, 29 serija

02:55 Stilingi jausmai

Pavadinimas originalo kalba: Dress to Impress

Šalis, metai: Didžioji Britanija, 2022

Žanras: Realybės šou

Sezonas: 3

Serija: 29

Tai – realybės šou, kuriame vienišus žmones sujungia mada. Kiekvienoje serijoje pristatomas stilingas vienišius bei trys potencialūs partneriai, kurių užduotis – per duotą laiko tarpą išrinkti ir nupirkti drabužių derinį vienišiui. Kurio derinys labiausiai patiks, laimės romantišką pasimatymą su vienišos širdies savininku.
06:00
Kasagrandes
1 sezonas, 11 serija

06:00 Kasagrandes

Pavadinimas originalo kalba: The Casagrandes

Šalis, metai: JAV, 2019

Žanras: Serialai, animacinis

Sezonas: 1

Serija: 11

Aktoriai: Izabella Alvarez, Carlos PenaVega, Sumalee Montano, Sonia Manzano, Ruben Garfias

Istorija apie Roni Aną, nepriklausomą, nuotykius mėgstančią 11-metę, kuri tyrinėja mieto gyvenimą su savo didele, mylinčia Meksikos amerikiečių šeima.
Į viršų