• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie kauniečio virtuvės šefo Edvino Bulošo gimtadienius jau kuris laikas mieste sklando legendos. Žinomas kulinaras savo gimimo dienos šventei pradeda ruoštis bemaž prieš metus, o plačiam savo bičiulių ratui pateikia ne tik įmantriausių gurmaniškų vaišių, bet ir plačią muzikinę programą. 

58

Apie kauniečio virtuvės šefo Edvino Bulošo gimtadienius jau kuris laikas mieste sklando legendos. Žinomas kulinaras savo gimimo dienos šventei pradeda ruoštis bemaž prieš metus, o plačiam savo bičiulių ratui pateikia ne tik įmantriausių gurmaniškų vaišių, bet ir plačią muzikinę programą. 

REKLAMA

Jau tapo tradicija Edvino Bulošo gimtadienius švęsti jo darbovietėje – Kaune esančiame restorane „Floros simfonija“. 39-ojo gimtadienio proga šventės kaltininką atvyko pasveikinti ponia Vanda Statkevičienė, televizijos laidų vedėja Gerda Žemaitė, plaukų stilistas Karolis Murauskas, atlikėjas Mindaugas Mickevičius-Mino, prodiuseris Gediminas Juodeika, iliuzionistas Nicholas Kin, medalių kūrėja Irina My My, advokatė Aušra Ručienė su sutuoktiniu ir kt. Iš viso į gimtadienio šventę atvyko virš šimto svečių. 

Šventė restorane

Muzikinius pasirodymus šiai šventei specialiai ruošė Beata Wilkin su grupe „Funky“, Aušrinė Gerikienė-Tikroji išdykėlė, „Bernužėliai“, „Verka Serdučka Parody Show“, rašoma pranešime spaudai.  

REKLAMA
REKLAMA

„Man kilo sumanymas gimtadienį švęsti restorane, kur ir dirbu, nes vertinu savo darbą ir maisto ruošimą.

REKLAMA

Dėl to, kad žinau, kad prie savo gimtadienio patiekalų gamybos ir pats pridėsiu ranką. Ir restoranas visas šia proga buvo uždarytas – dirbo tik mano gimtadieniui ir mano svečiams“, – pasakojo šventės kaltininkas, restorane „Floros simfonija“ dirbantis jau bemaž du dešimtmečius.  

Pasak Edvino, maisto per jo gimtadienio šventę būta įvairaus ir gausaus. Pirmajame restorano aukšte – švediško stalo tipo užkandžiai pasitikimui. Svečiai galėjo vaišintis „foie gras“ ančių kepenėlių paštetu, keptomis sraigėmis, tigrinėmis krevetėmis su salsa daržovėmis, užkandukais su raudona okra, aštuonkojų karpačio. 

REKLAMA
REKLAMA

Svečius pasitiko universalus kokteilių baras „M2-Bar“, vadovaujamas Mindaugo Gasiūno.  

Antrajame aukšte, Provanso salėje karaliavo gausus šaltų patiekalų stalas ir net keturi karštųjų patiekalų marmitai. Firminiu savo patiekalu E. Bulošas vadina aštunkojį su bulvių gratinu.   

„Šio gimtadienio proga palinkėjau sau sveikatos ir būti kupinam pozityvios energijos. Ir kad draugų ratas būtų tik dar didesnis ir stipresnis – tuo pačiu tikrų draugų!“, – šypsodamasis sakė E. Bulošas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip sakė šventėje apsilankęs žinomas plaukų meistras Karolis Murauskas, tokiame renginyje jis jau senokai bebuvęs. „Nuoširdžiai su Gerda Žemaite ir Irina My My stebėjomės šventės kaltininko fantazija ir išradingumu“, – sakė Karolis.  

„Edvinui ne kartą esu sakęs, kad jis – vienas talentingiausių virtuvės šefų Lietuvoje ir ne tik. Jo paruoštas maistas visuomet tirpsta burnoja, ir valgant dar reikia gerokai pagalvoti, kokį čia gėrį kramsnoji, nes skonis – nenusakomas“, – komplimentų savo bičiuliui negailėjo K. Murauskas. 

Plaukų stilistui antrino ir atlikėja B. Wilkin, grupės „Funky” lyderė. „Net paprasčiausios bulvės ar brokoliai – garnyras – Edvino dėka tampa kaip atskiras nenusakomo skonio patiekalas“, – pastebėjo Beata. Vakaro svečiams ji parengė grupės „Funky” hitų progrsmą, remiksavo klausytojų pamėgtas dainas. Naujai atgimė tokie hitai, kaip „Lietaus lašai“, „Baby” ir kt. 

Visi tokie gerai pavalgę:), mažai kas be viršsvorio - šių laikų liga. O Juozo mama tiesiog sveikai ir gražiai atrodo - viskas pagal amžių.
Anūkus reikia dovanoti mamai. Ieškok moters, gana iškrypeliaut....
Pan Stakevic kauno lenkai ir dar pani Vanda.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų