• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Skirtingai nuo aludarių, mėsininkai dažniausiai negamina produktų specialiai vienam ar kitam renginiui. Tačiau kartais pasitaiko taip, kad proga pati susiranda reikiamą gaminį.

Skirtingai nuo aludarių, mėsininkai dažniausiai negamina produktų specialiai vienam ar kitam renginiui. Tačiau kartais pasitaiko taip, kad proga pati susiranda reikiamą gaminį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mėsininkams ta proga – kiekvienas vasaros savaitgalis, o ypač ilgasis – toks, kaip ir artėjančios kelios laisvos Žolinių dienos. Būtent tomis dienomis užmiesčio kvartalai, kaimo turizmo sodybos, poilsiui tinkamos ežerų bei upių pakrantės ar sodų sklypai pakvimpa kepamos mėsos aromatais.

REKLAMA

Ką rinktis kepimui ant ugnies? Patarti praktiškai neįmanoma – juk tai labai subjektyvu, ir kiekvienas renkasi pagal tik jam vienam svarbius kriterijus.

Tačiau rekomenduoti – būtina. Ir pamario krašto mėsininkų tradicijas jau kone 90 metų puoselėjanti bendrovė „Klaipėdos mėsinė“ tą daro drąsiai. Jos siūlymas artėjančioms Žolinėms - kepamosios „Klaipėdos ekstra“ virtos dešrelės.

REKLAMA
REKLAMA

„Klaipėdos ekstra“ kepamosios dešrelės gaminamos iš aukščiausios rūšies kiaulienos, pagardintos mairūnu, pipirais ir kitais tradiciniais prieskoniais. Būtent mairūnas yra viena išskirtinių šio gaminio savybių – jis dešrelėms ir suteikia išskirtinį skonį.

Svarbu tai, kad jų gamyboje nenaudojama nitritinė druska (E250 - natrio nitritas), todėl dešrelės idealiai tinka kepimui. Prieš pateikiant pirkėjams dešrelės yra lengvai parūkomos, tad įgauna apetitą žadinantį dūmų prieskonį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Klaipėdos mėsinės“ technologai pažymi, kad tai – vokiško stiliaus dešrelės. Jų spalva yra balta, o apskrudusios dešrelės tampa gražios rusvos spalvos, traški odelė tiesiog sprogsta burnoje skonio receptorius pamalonindama įstabiais pojūčiais.

Jos valgomos kaip ir tradicinės kepamosios dešrelės - su daržovėmis, įvairiais padažais.

Verta pastebėti, kad šios dešrelės – naujas, rinkai tik šiais metais „Klaipėdos mėsinės“ pasiūlytas gaminys. Jis turi labai realius šansus būti įvertintas artėjančioje parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“ bei pelnyti aukščiausius apdovanojimus tradiciniame Lietuvos pramonininkų konfederacijos rengiamame „Lietuvos metų gaminio“ konkurse. Šiame renginyje anksčiau geriausiu buvo pripažintas jau ne vienas „Klaipėdos mėsinės“ produktas.

REKLAMA

Na, o artėjantis Žolinių savaitgalis – kaip ir kiekviena laisva diena, tinkanti į grilį sumesti malkas ir jas uždegti prieš ruošiant skanų maistą – yra gera proga išbandyti ir kitus „Klaipėdos mėsinės“ gaminius, skirtus kepimui ant ugnies.

Tai – visa gama skirtingų rūšių šašlykų. Pavyzdžiui, kiaulienos sprandinės „Vasarotojų" šašlykai, kuriems marinuoti naudojami ne tik svogūnai ir juodieji pipirai, bet kadagio uogos, česnako laiškai bei garstyčios.

REKLAMA

Dėmesio verti ir kiaulienos sprandinės „Premium“ šašlykai su majonezu. Jame marinuota liesa kiaulienos sprandinė yra „subrendusi“ - labai minkšta, pasižyminti nedideliu riebalų kiekiu, sultingumu.

Dar vienas „Klaipėdos mėsinės“ siūlomas produktas - „Neringos“ marinuotas sprandinės šašlykas. Tai – rinktinė kiaulienos sprandinė. Marinuojant naudojamas minimalus marinato kiekis ir natūralūs prieskoniai. Taip garantuojamas nepriekaištingas skonis ir kokybė.

Gerų Jums Žolinių ir nepamirštamos skonio šventės su griliui skirtais „Klaipėdos mėsinės“ produktais!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų