• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias lietuviškos kosmetikos gamintojas ketvirtadienio rytą prie saldžių ir spalvingų pusryčių stalo subūrė grožio gurmanes užpūsti pirmąją prekės ženklo „Kilig“ gimtadienio žvakutę ir iškėlė klausimą, kodėl nėra įpročio gimtadienio proga desertu lepinti odos, o ne tik skrandžio, rašoma pranešime spaudai.

24

Didžiausias lietuviškos kosmetikos gamintojas ketvirtadienio rytą prie saldžių ir spalvingų pusryčių stalo subūrė grožio gurmanes užpūsti pirmąją prekės ženklo „Kilig“ gimtadienio žvakutę ir iškėlė klausimą, kodėl nėra įpročio gimtadienio proga desertu lepinti odos, o ne tik skrandžio, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

„Tradiciškai gimtadienį švenčiame tik kartą metuose, bet laimingi norime jaustis juk kasdien. Persivalgyti torto rekomenduočiau tikrai tik kartą per metus, tačiau kodėl gi nepalepinus dažniau desertu savo odos, kuri „užgimsta“/atsinaujina net kartą per savaitę?“, – smagiai ir retoriškai renginyje klausė „BIOK laboratorijos“ naujų produktų specialistė Gintarė Mykolaitienė.

Desertas odai – kodėl gi ne?

Pasak odos priežiūros specialistės, žmogaus odos raginio sluoksnio ląstelės atsinaujina kas 4-5 dienas, todėl odą rekomenduojama vieną ar du kartus per savaitę valyti giluminiu būdu su šveitikliu ar giliai valančia veido kauke, pašalinančiu negyvas odos ląsteles, o tada veidą palepinti jau kremu – prilygstančiu desertui odai.

REKLAMA
REKLAMA

„Vertėtų nepamiršti ir viso kūno odos. Kartą per savaitę prausiantis duše ar vonioje, rekomenduojama įtrinti odą šveitikliu su cukrumi, masažuojant nusiplauti ir įtrinti kūno kremu praturtintu makadamijos, argano aliejais ir vitaminų kompleksu. Dieta mūsų odai visai nereikalinga, tad maitinkime ir lepinkime ją kuo daugiau ir dažniau“, – patarė G. Mykolaitytė.

REKLAMA

Apie trumpas laimės akimirkas bei gebėjimą stabtelti ir jomis pasimėgauti, gimtadienio pusryčiuose pasidalino ir rūšinės kavos namų viena iš įkūrėjų Julija Pangonienė. Ji pakvietė pamėginti akimirkos laimės jausmą bent trumpam sustabdyti ragaujant rūšinę kavą. Šios kavos – iš skirtingų šalių ir ūkių – turi savo individualų charakterį, kvapą, skonį.

Skonių atradimai nudžiugins ir nuskaidrins kasdienybę. O išskirtinės kavos puodelis, sumaišytas su derančiais natūraliais ingredientais – levandomis, žaliąja matcha arbata ar granatų sultimis - virsta nuostabiu vasarišku kokteiliu, kuris, kaip ir sveika, švytinti oda, kelia geras emocijas ir sukuria mažą gimtadienį kasdien.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų