• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio vakarą žinomi Lietuvos veidai ir bene ilgiausiai gyvuojančios kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ kūrybinės komandos nariai rinkosi į naujojo sezono pristatymo vakarėlį, kuriame netrūko nuoširdžių pokalbių, juoko ir, žinoma, skanaus maisto.

87

Pirmadienio vakarą žinomi Lietuvos veidai ir bene ilgiausiai gyvuojančios kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ kūrybinės komandos nariai rinkosi į naujojo sezono pristatymo vakarėlį, kuriame netrūko nuoširdžių pokalbių, juoko ir, žinoma, skanaus maisto.

REKLAMA

Jau šešioliktą sezoną šį rudenį pradėjusi kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ į TV3 televizijos žiūrovų namus sugrįžo su dideliais pokyčiais.

Norėdami paminėti naujojo sezono pradžią, laidos kūrybinė komanda sukvietė laidos partnerius bei buvusius ir būsimus laidos pašnekovus – įdomiausius ir žinomiausius Lietuvos veidus – naujo sezono pradžia pasidžiaugti kartu su jais. 

Į renginį atvyko daugybė žinomų žmonių: Ineta Stasiulytė, Aistis Mickevičius, Saugirdas Vaitulionis, Laurynas Suodaitis, Erika Vitulskienė, Renata Šakalytė, Simona Lipnė, Viktorija Šaulytė, Joringis Šatas, Jurijus Smoriginas, Darius Petkevičius, Simona Starkutė, Jolanta Svirnelytė, Dilan Dampella Gamage, Diana Dargienė su dukra Une ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat vakarėlyje dalyvavo ir laidos vedėjai – Ilona Juciūtė ir Robertas Svetlauskas, laidos prodiuserė, prodiuserinės kompanijos „TV Topas“ vadovė Vaida Poderytė-Bernatavičė bei visa likusi kūrybinė komanda, kuri vienbalsiai tikina, kad šis sezonas tikrai bus išskirtinis!

REKLAMA

O laida „Virtuvės istorijos“ šį sezoną į eterį sugrįžo išties atsinaujinusi – ištikimus žiūrovus džiugina ne tik nauja, moderni ir šiuolaikiška studija, bet ir pasikeitusi laidos koncepcija – pas I. Juciūtę studijoje apsilankantys svečiai turi atskleisti savo TOP 3 ingredientus, be kurių neįsivaizduoja nei dienos, o Ilona, naudodama tuos ingredientus, turi sukurti receptą, kurį laidoje ir pagamina kartu su laidos svečiu. Recepto gamybą lydi atviri pokalbiai ir pačios įdomiausios virtuvės istorijos!

REKLAMA
REKLAMA

Na, o Ilonos kolega, grilio guru R. Svetlauskas žiūrovus stebina nesudėtingai pagaminamais, bet labai gardžiais grilio patiekalais savo naujoje rubrikoje „Grilio istorijos“. 

Naujojo sezono pristatymo renginys neatsitiktinai vyko virtuvės projektų studijoje „DOMDOM“, mat būtent čia virtuvės profesionalai kartu su buitinės technikos ekspertais „Prenta“ yra sukūrę ir naują studiją laidos „Virtuvės istorijos“ filmavimams. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginio metu savo žodį tarusi ilgametė laidos vedėja Ilona Juciūtė džiaugėsi, kad „Virtuvės istorijos“ jai yra ne darbas, o tiesiog šventė.

„Labai džiaugiuosi, kad esu šio projekto dalimi jau tiek metų! Ši laida gyvuoja jau labai ilgai, o aš turiu galimybę būti jos vedėja – tai yra nepakartojama. Kiekvienais metais šis projektas keičiasi ir tobulėja, o kartu su juo tobulėju ir aš. Dirbti su pačia nuostabiausia komanda bei man brangiais draugais yra vienas malonumas“, – kalbėjo laidos vedėja I. Juciūtė.

REKLAMA

Kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ naujojo sezono pristatymas (tomasfoto.lt nuotr.)

Ilonai antrino ir jos kolega, šefas R. Svetlauskas, teigęs, kad „Virtuvės istorijų“ filmavimų metu jis visada puikiai praleidžia laiką.

„Prieš kelis metus gautas pasiūlymas prisijungti prie šios laidos buvo netikėtas, tačiau šiandien tikrai džiaugiuosi sutikęs. Turiu gausybę kitų darbų ir laiko – visada maža, tačiau „Virtuvės istorijų“ filmavimai visada labai smagūs ir maloniai nuteikiantys. Labai džiaugiuosi laidos dėka galėdamas puoselėti grilio kultūrą Lietuvoje, edukuoti žmones bei dalintis pačiais geriausiais „Kamado Bono“ receptais“, – pasakojo R. Svetlauskas.

REKLAMA

Kaip ir pridera, kulinarinės laidos vakarėlyje vienu svarbiausiu akcentu tapo vaišės. Renginyje nestigo itin gardžių bei gurmaniškų gastronominių gėrybių, kuriomis pasirūpino švenčių maitinimo profesionalai „Spoon to the moon“.

Kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ naujojo sezono pristatymas (tomasfoto.lt nuotr.)

Svečiai mėgavosi tokiais užkandžiais, kaip miško grybų ir trumų crostini, kišu su burokėliais bei ožkos sūriu, krevetėmis su jūros dumbliais, artišokų, krabų mėsos bei lašišos ikrų užkandžiais ir kitais skanėstais. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prasidėjusiu naujuoju sezonu bei laidos sėkme garsiai džiaugėsi ir laidos prodiuserė V. Poderytė-Bernatavičė.

Anot jos, vienas pagrindinių sėkmingos laidos recepto ingredientų, žinoma, yra darniai veikianti kūrybinė komanda. 

Kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ naujojo sezono pristatymas (tomasfoto.lt nuotr.)

„Man be galo gera, kad tokiame greitame ir sparčiai besikeičiančiame pasaulyje yra dalykas, kuris nesikeičia – tai TV3 žiūrovų ritualas šeštadienio rytus leisti su „Virtuvės istorijomis“. Šį rudenį laidą pradėjo jau šešioliktą sezoną ir, ko gero, kiekvienas sutiks, kad tai yra išties solidu. Noriu iš visos širdies padėkoti savo komandai, nes kaip ir daug kur gyvenime, taip ir kuriant laidas, svarbiausia yra darniai veikianti, atsidavusi kūrybinė komanda, o mūsiškė būtent tokia ir yra! Taip pat labai ačiū televizijai bei laidos partneriams, kurių dėka ši laida apskritai egzistuoja, kasmet vis auga, tobulėja ir gerėja“, – sakė prodiuserė V. Poderytė-Bernatavičė.

REKLAMA

Renginio metu buvo pristatytas ir oficialus „Virtuvės istorijų“ anonsas. Jį galite pamatyti čia:

Ilgametė kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ naują sezoną pasitiko atsinaujinusi tiek vizualiai, tiek konceptualiai – laidos vedėja, šefė, kulinarinių knygų autorė ir tinklaraštininkė I. Juciūtė su žiūrovais sveikinasi iš naujos, modernios studijos, kurioje kaskart apsilankęs vis kitas svečias žiūrovams atskleidžia įdomiausias ir slapčiausias savo virtuvės istorijas. 

REKLAMA

Naujojoje studijoje Ilona su svečiu – žinomu šalyje žmogumi – kaskart gamina patiekalą, kurio receptą laidos vedėja sukuria naudodama TOP 3 svečio nurodytus ingredientus. 

Kokie tai ingredientai? Galbūt vaikystės nostalgiją keliantis cinamonas, kuriuo močiutė gardindavo bandeles? Galbūt – kelionės po Italiją metu atrasta trumų pastą? O gal laidos svečias tiesiog negali gyventi be... grietinės? Koks patiekalas iš tų ingredientų gims? 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Na, o rubrikoje „Grilio istorijos“ kepsninių meistras, šefas R. Svetlauskas dalinasi savo kurtais grilio receptais ir, žinoma, naudingais patarimais barberkiu mėgėjams.

Negirdėtos ir įtraukiančios istorijos, atviri pokalbiai apie maistą ir kulinarines patirtis bei daug gardžių receptų – naujajame „Virtuvės istorijų“ sezone, šeštadieniais, 10 val. tik per TV3.

netgi suodaitis atvyko čia tai bent reng
netgi suodaitis atvyko čia tai bent reng
aha
Ta, su raudona suknele,
Ta, su raudona suknele,
bent "staniką" užsidėtų, viskas nutįsę iki liemens Ir celiulitinių rietų nerodytų. Kažkaip trūksta etikos ir estetikos.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų