• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei namuose turite svogūnų laiškų, būtinai juos sunaudokite ruošdami patiekalams iš cukinijų. Jie suteiks itin malonų aromatą, vaizdą akims, o svarbiausia - puikų skonį. 

7

Jei namuose turite svogūnų laiškų, būtinai juos sunaudokite ruošdami patiekalams iš cukinijų. Jie suteiks itin malonų aromatą, vaizdą akims, o svarbiausia - puikų skonį. 

REKLAMA

Pasiruoškite gaminti ir mėgaukitės vasaros valgiais! 

Jums reikės:

2 vidutinių cukinijų, 2 kiaušinių, 1 svogūno, česnako skiltelės, svogūnų laiškų, miltų, druskos, pipirų

Cukinijas nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Pabarstome druska, išmaišome ir paliekame pastovėti 10 min., nupilame susidariusį skystį.

Svogūną, česnaką, laiškus smulkiai supjaustome. Beriame į cukinijas, įmušame kiaušinius, viską gerai išmaišome. Beriame druskos, pipirų, galima ir kitų mėgstamų prieskonių. Miltų beriame tiek, kad gautume grietinės tirštumo tešlą. Kepame įkaitintoje keptuvėje, kol blynai gražiai apskrunda.

Recepto autorė Jurgita sako, kad dažniausiai šių blynų išsikepa daugiau ir laiko šaldytuve, mat jie išlieka puikaus skonio ir atšalę. 

Recepto šaltinis: http://aj-receptai.blogspot.com/

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų