• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seniai žinoma, kad kelias į vyro širdį eina per skrandį. Tačiau šis kelias gali būti vingiuotas ir akmenuotas, toli gražu ne kiekviena moteris pasieks galutinį punktą. Kodėl? Todėl kad prieš maitinant savo garbinimo objektą reikia išsiaiškinti jo kulinarinius pomėgius. Antraip galima išgirsti frazę: “Kokia šlykšti ta jūsų žuvies užpiltinė!” Bus apmaudu, be to, ir produktų gaila.

REKLAMA
REKLAMA

Dažnai tenka girdėti, kad vyro gurmaniški polinkiai tiesiogiai priklauso nuo jo charakterio. Kaip sužinoti, ką būtent gaminti savo vieninteliam? Tuojau paaiškinsime! Estetas Svarbiausias jo užsiėmimas – pūsti miglą į akis, todėl atrodo, kad jis net ir prausiasi ryšėdamas kaklaraištį ir avėdamas brangius batus. Jam nerūpi tikroji daiktų esmė, svarbu, kad tik gražiai ir stilingai atrodytų. Šis keistas tipas linkęs sėdėti ant kietos ir nepatogios taburetės, kurią sumeistravo pamišęs, tačiau be galo madingas dizaineris, užuot patogiai įsitaisęs minkštame krėsle, pagamintame darbščių tėvyninio fabriko darbuotojų. Jis gali su mazochistiniu pasitenkinimu klausytis kasdienių skandalų, kuriuos kelia be galo pasileidusi jo mylimoji, turinti tik vienintelį privalumą – reprezentacinę išvaizdą. Jis skaito tik tai, kas madinga, knygas gražiais odiniais viršeliais, visiškai nekreipdamas dėmesio, kad tai – lietuvių-kinų kalbų žodynas ar Maironio raštai; namuose laiko amžinai lojantį gauruotą kinų veislės šunį, nes kažkur girdėjo, jog visi prasisiekėliai renkasi būtent šią veislę. Kaip pažinti: iš brangių kostiumų, nerealiai skaidrių akinių ir stebėtino sugebėjimo neklystamai įvertinti bet kurio drabužio kilmę ir kainą.

Kuo maitinti: jeigu jam pasiūlysite rinktis saldų, šiek tiek įdaužtą, arba rūgštų, tačiau vienodai žalią antaninį obuolį, jis pasirinks pastarąjį. Todėl jūsų užduotis – tobulai įvaldyti patiekalų apipavidalinimo meną ir išmokti įmantrių pavadinimų, pavyzdžiui, fua-gra, Vorčesterio padažas, Drambua likeris ir kt. Įsigykite egzotiškų receptų knygą ir savo gurmaną drąsiai maitinkite skambiai pavadintais, tačiau abejotino skonio šedevrais. Galbūt jis ir priekaištaus, kad austrių sriubos skonio atspalvis turi būti kitoks, bet jeigu ant stalo pastatysite anądien virtų barščių katilą, jūsų išbadėjusį estetą apims šventas pasipiktinimas, todėl tikriausiai jis ims ir paspruks. Žinoma, nepamirškite įsigyti “teisingų” indų bei stalo įrankių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų