• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pats metas pagalvoti, ką gaminsite savaitgalį. Jeigu norite padažiuko prie šašlyko, žuvies arba kitų griliaus kepinių, skubėkite ruošti naminį pomidorų padažą. O jeigu turite laiko ir noro, pagaminkite daugiau, turėsite ne tik vasaros savaitgaliams, bet ir visai žiemai! 

Pats metas pagalvoti, ką gaminsite savaitgalį. Jeigu norite padažiuko prie šašlyko, žuvies arba kitų griliaus kepinių, skubėkite ruošti naminį pomidorų padažą. O jeigu turite laiko ir noro, pagaminkite daugiau, turėsite ne tik vasaros savaitgaliams, bet ir visai žiemai! 

REKLAMA

Jums reikės: 6 kilogramų pomidorų, 3 svogūnų, 3 česnakų, 1 stiklinės druskos, 2 valgomųjų šaukštų druskos, maltų juodųjų pipirų, lauro lapų, pusės stiklinės 9 proc. acto. 

Iš pradžių pomidorus nupilkite verdančiu vandeniu, paskui šaltu, nulupkite odeles, susmulkinkite. Tyrę supilkite i puodą, suberkite cukrų, druską ir kubeliais supjaustytus svogūnus bei troškinkite, kol padažas ims tirštėti.

Tuomet suberkite prieskonius bei susmulkintus česnakus, supilkite actą. Troškinkite apie 7 minutes.

Dar karštą padažą supilkite į indelius bei užsukite. Skanaus!

Šaltinis: https://viskopotrupineli.blogspot.lt/

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų