Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ryžiai visada vienodai gerai išverda, kai vanduo su ryžiais, 2:1, juos dedi į verdantį vandenį, neatidengus verdi 12 min. ant silpnos ugnies ir dar 12 min. neatidengi - visada birūs ir skanūs
Nieko naujo nieko neparašė.Tai visatai žinoma seniai.
Ni chui,nei dva,nieko nesupratau!
ir is kur traukiat tokias nesamones,visada vandens pilu 3 kart daugiu negu ryziu,ir gerai gaunasi,o cia snariai pirsto,absorbcijos visokios,per daug mandriai,as per durnas,nesuprantu tu imantrybiu
kalboje apie ryžius galvoja tik apie konvertatorius.... - taip jiems užtrumpinta , kad kitaip jau nebesugebės, ir tai diagnozė
Kas per nesąmonė: kiek tų ryžių bepiltumei,vistiek vandens iki pirmojo sąnario? O jeigu ryžių jau iki to sąnario? Tada kiek vandens? Bile tik rašyti...
@Nika Tai gal pirma vandeni galima pilti?
rado lauko tualete ant vinies, padarė vertimą ir kaip visad gavosi apie nieką.
Labai geras straipsnis. Dar reikia parašyti ar teisingai valgom.
@Tsigi Teisingai, neteisingai, bet jei cepsetum, tai gautum pliucha nuo manes
Nu, nieko nesupratau. Reiks grikius virt
Visą gyvenima balsavote už konervatorius? Balsavote neteisingai, štai ką reikia daryti: Imi biuletenį atsineši namo, gerai pašiki ir valaisi juom šikną.
@Pamoka numeris vienas
Kas tie konervatoriai?
@Pamoka numeris vienas beprocio paistalai su tuo popieriumi savo zabtus issivalyk
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų