• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tam, kad kiekvieną šeštadienį ant parketo išeinančios šokėjų poros galėtų džiuginti publiką naujais savo pasirodymais jos turi ne tik daug treniruotis, bet ir gerai pailsėti bei gerai maitintis. Už šviežią, skanų, ką tik pagamintą maistą „Kviečiu šokti“ dalyviai dėkoja visuomet energingam ir besišypsančiam profesionaliam virtuvės šefui Ruslanui Bolgovui.

REKLAMA
REKLAMA

Su partnere Rolanda Maniuškaite iš projekto pasitraukęs dar pačioje jo pradžioje temperamentingasis šefas sako, kad tai buvo daugiau bandymas. „Supratau, kad su mano profesija dalyvauti čia neįmanoma“, ‒ kalbėjo jis pridurdamas, kad suderinti šokių treniruotes ir darbą restorano virtuvėje pernelyg sudėtinga.

REKLAMA

Kone kiekvieną šeštadienį galima matyti Jus arenoje tarp žiūrovų. Turbūt esate vienas iš didžiausių „Kviečiu šokti“ projekto gerbėjų?

Man atrodo, kad taip. Stengiuosi čia būti kiekvieną šeštadienį. Viena iš priežasčių – aš visgi maitinu dalyvius kiekvieną savaitgalį, kaip matote, šiandien taip pat. Labai pasiilgstu visų per savaitę, juk taip visiškai nesimatome, o visa projekto komanda, visi dalyviai – fantastiški. Visi draugiški, o kai pats dalyvavau tokio konkurencijos jausmo netgi nebuvo, vien draugiškumas, o iš kitų dalyvių sulaukdavau labai daug pagalbos. Tuo šis projektas mane labai sužavėjo.

REKLAMA
REKLAMA

O pats ar dar šokate laisvalaikiu?

Kiekvieną dieną šoku, nuo 12 iki 15 valandų... aplink puodus. Iš tiesų labai norėčiau, bet nelabai turiu tam laiko. Kol kas...

Bet šokių virusu užsikrėtėte?

Taip, užsikrėčiau, nes tu taip atsilaiduoji per šokius, jauti vidinį komfortą. Aš visą laiką mėgdavau šokti, tik kuomet tu bandai tai daryti kaip profesionalas tam reikia truputėlį daugiau susikaupimo. Turi save kontroliuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar ruošdamas maistą projekto dalyviams žiūrite, kad jis būtų maistingas, lengvai virškinamas?

Ne visada pavyksta taip suderinti. Aišku, stengiuosi, kad visuomet būtų vaisių – koks kokteilis ar salotos. Bet aš galiu pasakyti, kad šokėjams taip pat reikia įvairaus maisto. Labai geras pavyzdys – baleto primarijus Nerijus Juška, kurio mėgstamiausias patiekalas yra cepelinai. Daug šokant ir repetuojant nesvarbu, ką tu valgai, vis tiek viską suvirškinsi.

REKLAMA

Ar turite mylimą projekto porą, kurią palaikote labiausiai?

Su kiekviena pora yra saviti santykiai – vienus myliu už atvirumą, kitus už šiltumą, trečius už šypsenas, kitus – už kiekvieną dieną gaunamus skambučius. Smagu, kad kol kas nėra porų, kurių aš nelaukčiau, ar nenorėčiau su jais susitikti.

REKLAMA

Kaip vertinate savo pasirodymą projekte? Ar jau žiūrėjote šokių vaizdo įrašus?

Pirmą kartą visus įrašus pasižiūrėjau maždaug prieš savaitę. Ir pagalvojau, kad žinokit, visai neblogai sušokau. Čia buvo daugiau toks pabandymas, kadangi aš supratau, kad su mano profesija tokiame projekte dalyvauti nelabai įmanoma. Vien dėl to, kad nėra laiko pasiruošti, o pasirodyti blogai aš nenoriu, o kuomet bandai pasirengti šokiui, labai kenčia tavo pagrindinis darbas. Kol kas negaliu sau to leisti.

Kuris šokis Jums patinka labiausiai?

Prieš projektą visi galvojo, kad aš esu ne klasikinių, o Lotynų Amerikos šokių mėgėjas. Galbūt tokia nuomonę skatino mano temperamentas, sunku pasakyti, o išėjo taip, kad labiausiai man patiko šokti standarto šokius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų