• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol parduotuvėse vis dar gausu arbūzų, skubėkite gaminti gardžius patiekalus iš jų. Iš arbūzų galima pagaminti itin gardžias salotas, kokteilius. Siūlome jums išmėginti arbūzų salotas su krevetėmis. 

Kol parduotuvėse vis dar gausu arbūzų, skubėkite gaminti gardžius patiekalus iš jų. Iš arbūzų galima pagaminti itin gardžias salotas, kokteilius. Siūlome jums išmėginti arbūzų salotas su krevetėmis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lengvai paruošiamos gaivios ir kiek pikantiško skonio turinčios salotos nepaliks abejingų. 

Jums reikės:

400 gramų nuluptų virtų krevečių;

1 vidutinio dydžio raudono svogūno;

1 kilogramo arbūzų minkštimo;

Padažui: 1 citrinos sulčių, 1 šaukštelio medaus, 3 šaukštų alyvuogių aliejaus, pusės šaukštelio druskos, žiūpsnelio juodųjų pipirų. 

REKLAMA

Pagaminimas:

Nulupkite svogūną, supjaustykite jį plonomis juostelėmis. Sudėkite jį ir paruoštas krevetes į dubenį. Kubeliais supjaustykite arbūzą, išimkite sėklas. 

Į vieną dubenį sudėkite arbūzą, krevetes ir svogūnus.

Atskirame dubenyje paruoškite salotų padažą. Sumaišykite citrinos sultis, medų, alyvuogių aliejų, druską, pipirus. Viską gerai išmaišykite. 

Į salotas supilkite padažą, o ant salotų pabarstykite smulkiai supjaustytų petražolių arba kitų mėgstamų žalumynų. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų