Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Paršeliai užauga per 3-4 mėnesius, o ne 6-7 kaip kadaise, greitai iš viso laboratorijos augins mėsą, grūdai ir miltai bus genetiškai modifikuoto geno, apie kurio pasekmes maiste dar nieko nežinome. Svarbu kapitalizmui, kad būtų daug ir pelno daug. Nors milijonams badaujantiems kažkodėl už dyką nieko neduoda ir miršta vaikai nuo bado kaip ir anksčiau. Viskas kažkam į kišenę, nežiūrint ar daugiau vėžinių susirgimų daugės, ar ne. Daržovės ir vaisiai perpumpuoti chemijos, pesticidų. Svarbu, kad obuolys būtų gražus ir be kirminuko pragraužimo, nors ir nuodingas... O kalba apie sveiką mitybą. Gyvenseną sveiką. Tai tik kalbos, o realiai ar kopūsto lapą grauši, ar mėsą virsi, ar pyragą kepsi- visais atvejais rysi nuodą organizmui... Kapitalizmo pasekmė.
Mažai dar brudo prigalvota. Maistas tapo žmonių žudymo priemone ir farmacininkų pasakiškais pelnais, gydant (vėl trūcijant chemija).
REKLAMA
REKLAMA
Viena didžiausių kviečių augintojų pritarė genetiniam modifikavimui