Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Na ,jei uogienę verdi uždėti medinį šaukštą skersai puodą
Nesamone. Jei bega,tai ir su sviestu bega. Skaiciau,kad reikia sviesto gabaleliu istepti puodo vidaus sonus,bet vistiek isbega
Arba aliejaus galima. Bet kaip visad pamirštu tad tenka valyt viryklę. Ačiū, dabar tikrai pasinaudosiu patarimu.
Pasakos
@Saulius.
Pranešame, jog rašėme informaciją, tam kad padėtumėme jums visiems.
Nugraibau putas, sumažinu ugnį iki minimumo ir uždengusi verdu. Verda iš lėto ir niekas nebėga. Nemėgstu, kad viskas burbuliuotų ir taškytųsi.
@Virėja
Pranešame, jog rašėme informaciją, tam kad padėtumėme jums visiems.
Medinį šaukštą uždėjus ant puodo taip pat vanduo neims veržtis pro kraštus..
Mano mama puodo kraštą patepdavo taukais ir nebėgdavo iš puodo skystis. Tą aš irgi darau.
@Aldona
Pradeda kikti putos, nusemiu šaukštu visą brudą
REKLAMA
REKLAMA
Verdant maistą iš puodo per kraštus veržiasi vanduo? Pasakė, kaip to išvengti