• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vegetarišką mitybą propaguojantys asmenys dažnai pritrūksta produktų pasiūlos Lietuvoje. Tad daugumą bemėsių gardėsių tenka gamintis patiems. Siūlome išbandyti sojų paštetą!

REKLAMA
REKLAMA

Ingridientai:

Soja, 200 gramų

Pievagrybiai, 500 gramų

Svogūnai, 4 vienetai

Kiaušiniai, 3 vienetai

Salierai, 2 vienetai

Petražolės, truputį

Aliejus, truputį

Prieskoniai, truputį

Druska, pagal skonį

Juodieji pipirai, malti, pagal skonį

REKLAMA

Gaminimas:

Nuplautus pievagrybius supjaustykite ir apkepinkite 4 šaukštuose aliejaus.

Suberkite sukapotus svogūnus ir kartu patroškinkite. Petražolę bei salierus nuplaukite, nulupkite ir išvirkite. Pievagrybius, daržoves ir sojas sumalkite mėsmale, įmeskite trynius, pagardinkite, išmaišykite. Baigiant atsargiai išmaišykite su standžiai išplaktais baltymais. Sudėkite į taukais išteptą formą.

Kepkite orkaitėje 30-40 min. Patiekite karštą su žalių daržovių salotomis arba šaltą su totorišku ar krienų padažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų