Receptui užteks tik kelių gabalėlių mėsos ir įvairių daržovių. Į šį patiekalą galima įsidėti visko tiek, kiek patys pageidausite.
Salotoms reikės:
1. Kelių romaninių salotų;
2. Didelės saujos svogūnų laiškų;
3. Ridikėlių;
4. Agurkų;
5. Morkų;
6. Saulėgrąžų daigų;
7. Šviežių šparagų;
8. Įvairių žalumynų;
9. Šviežios, brandintos jautienos nugarinės;
10. Aliejaus;
11. Acto;
12. Medaus;
13. Druskos;
14. Pomidorų padažo.
Kaip pagaminti patiekalą ir daugiau virtuvės patarimų pamatykite vaizdo įraše, esančiame straipsnio pradžioje.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.