• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasarą kulinarijos ekspertai pataria valgyti daugiau liesos lengvos mėsos ir daržovių. Taigi, tai – puiki proga išbandyti vasarišką ir lengvai paruošiamą receptą.

REKLAMA
REKLAMA

Patiekalui reikės:

500 g vištienos filė

50 ml imbiero skonio marinato Santa Maria

Padažui reikės:

2 kiaušinių trynių

1,5 valg. š. Garstyčių

1,5 valg. š. baltojo vyno acto

10 ml alyvų aliejaus

5 ml augalinio aliejaus

Salotoms reikės:

1 salotų gūžės

0,5 šiaudeliais pjaustyto agurko

1 dėžutės mažųjų pomidorų

150 g tarkuoto parmezano

Vištienos gabaliukus sudėkite į plastikinį maišelį, supilkite imbierų skonio marinatą Santa Maria ir valandą marinuokite. Vištieną kepkite ant vidutinės ugnies, po 3 minutes kiekvieną pusę. Gamindami padažą virtuviniu plakikliu išplakite kiaušinių trynius, garstyčias ir actą. Į plakinį atsargiai supilkite alyvų ir augalinį aliejų. Sumaišykite visus salotų produktus, užpilkite padažą ir papuoškite parmezanu.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų