Gardumynas ne tik vaikams!
Jums reikės:
- Cukraus pudra užbarstymui
- 4 šaukštai cukraus
- 0.3 šaukštelio kepimo miltelių
- 2 kiaušiniai
- 7 šaukštai miltų
- Riebalų virimui
- 300 gr varškės
Paruošimas:
Varškę reikia gerai ištrinti su cukrumi. Sudėti kiaušinius, geria išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijojant sudėti į varškę ir išminkyti. Tešla turi būti nelabai lipni, kad būtų galima kočioti. Iškočiojus išspausti su formelem kokias nors gėlytes. Puode arba gilioje keptuvėje užkaitinti riebalus. Dedame spurgytes į puodą ir kepame, kol abi pusės gražiai aprus. Iškeptas dėti ant popierinių rankšluostukų, kad nusivarvėtų aliejus. Galiausiai pabarstyti milteliniu cukrumi arba cukraus pudra.
REKLAMA