Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Nuo vyncuko
Helicobacter pylori gali sukelt tą rūgštingumą. Dėl aštraus maisto - gyvenau BG. Būdavo ne tik valgyti - šaukšto palaižyt neįmanoma kiek sriuba užpaprikuota. Ir jokio skrandžio rūgštingumo nekėlė.
@doctorka pamiršo
Hm... Pomidorai gerai, bet suteikia ypač didelį rūgštingumą kas nervina labai bei mėgstu uogas kad irgi sukelia tai... Ką jau kalbėti apie rūgštinių sriuba ar ne ? Bet nuo pačios degtinės nebūna to kai sumaišau kokteilį, alkoholis kažką su CNS daro
@doctorka pamiršo
Sodos nemeginau
@Hannibal
Bet dažnai irgi nepatartina.
Pyst sauksteli sodos arba du saukstelius ir uzgerti saltu vandeniu. Ir dingsta ;)
@Hm...
kaip soda ryji
@oho
RAŠO, KAD LABAI BOGAI SODA, O IR BJAURU RYTI. MANAU, KAD ŠLYKŠTYNĖ PYLORI SAVU LAIKU PADARĖ JUODĄ DARBĄ, NIEKUO JOS NEGYDĖ IR DAŽNAI NETYRĖ.
@Hm...
Pienas lyg ir padeda, bet irgi ne visiems...
kai pasidariau cov skiepa iskarto atsirado skrandzio refliuxas. sutapimas?
@Dr. Doctor
jei tryda dar ima tai stopodov
@Dr. Doctor
Gerai kad aš nedariau ir geriau degtine
REKLAMA
REKLAMA
Vargina padidėjęs skrandžio rūgštingumas? Pasakė, nuo ko jis atsiranda