Italijos fotografė Gabriele Galimberti savo nuotraukose užfiksavo įvairių patiekalų nuotraukas iš viso pasaulio. Ji apkeliavo 58 šalis, kuriose nufotografuodavo močiutes ir jų pagamintus valgius. Kiekvienoje nuotraukoje galima pamatyti tradicinius patiekalus, kurie ne tik skaniai atrodo, bet ir pasako apie šalies papročius iš kultūrą.
Armėnija, Dolma (vynuogių lapuose suvynioti jautienos gabaliukai ir ryžiai)
Italija (Šveicariški mangoldai ir Ricotta virtinukai su mėsa bei mėsos padažas)
Filipinai, Kinunot (ryklys kokosų sriuboje)
Kenija, Mboga ir Orgali (balta kukurūzų košė su daržovėmis ir ožio mėsa)
Libanas, Mjadara (ryžių ir lęšių kremas)
Malavis, Finkubala (vikšrai pomidorų padaže)
Latvjia, silkė (silkė su bulvėmis ir varške)
Indija (vištienos guliašas su aštriu padažu)
Marokas, Bat Bot (Berberų duona, iškepta keptuvėje)
Kinija, Hui Guo Rou (Du kartus virta kiauliena su daržovėmis)
Zanzibaras, Wali, Mchuzina Mbogamboga (Ryžiai, žuvis ir daržovės žalio mango padaže)
Kaimanų salos (Hondūro iguana su ryžiais ir pupelėmis)
Bolivija, sūris Humacha (daržovės ir šviežia sūrio sriuba)
Zimbabvė, Sadza (Balti kukurūzų miltai ir moliūgo lapai, virti žemės riešutų svieste)