„Lazaniją aš labai mėgstu tiek valgyti, tiek gaminti. Tačiau tokiu kaloringu patiekalu pasilepinu tikrai nedažnai”, – prisipažins receptų užkalbėtoja Agnė.
Gamindama patiekalą pagal interneto platybėse surastą receptą, A. Jagelavičiūtė turės išsiaiškinti, kokia mėsa lazanijai pati tinkamiausia. „Norint gero rezultato, reikėtų labai atsakingai išsirinkti mėsą. Svarbu, kad ji būtų ne iškart sumalta, nes tik taip jūs būsite tikri, kad turite sąžiningą faršą – be tarpgyslių ir kad turėtų riebaliuko”, – Agnei patarimus žers turgaus mėsininkas Magomedas Velijevas. Begamindama gardų patiekalą, receptų užkalbėtoja pažers dar ne vieną naudingą patarimą.
Bet ar pavyks pagamintu patiekalu privilioti dingusį katinuką? Istorijos atomazgą išvysite jau šį šeštadienį 9 val. ryte laidoje „Receptų užkalbėtoja”. Tik per LNK.