• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita siūlo išbandyti bandelių su dešrele receptą, kuris sužavės tiek mažuosius, tiek vyresnius ragautojus.

Tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita siūlo išbandyti bandelių su dešrele receptą, kuris sužavės tiek mažuosius, tiek vyresnius ragautojus.

REKLAMA

18 bandelių: 500 g bemielės sluoksniuotos tešlos (6 lapeliai); 9 dešrelių; 1 kiaušinio; sezamo sėklų;

Padažui: 1 skardinės konservuotų smulkintų pomidorų (400g); 2–3 Vorčesterio padažo; žiupsnelio dž. baziliko; žiupsnelio dž. čiobrelių; žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų; druskos.

Į priekaistuvį sudėkite konservuotus pomidorus, įberkite baziliką, čiobrelius, aitriąją papriką, druską ir troškinkite ant silpnos ugnies 10–15min. arba tol, kol padažas sutirštės. Sumalkite virtuviniu smulkintuvu iki vientisos masės ir pagardinkite Vorčesterio padažu.

Kiekvieną tešlos lapelį padalinkite į tris dalis. Suvyniokite per pusę perpjautą dešrelę. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos. Kiekvieną aptepkite išplaktu kiaušiniu, užberkite sezamo sėklų ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Bandeles patiekite su paruoštu padažu.

Skanaus!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų