18 bandelių: 500 g bemielės sluoksniuotos tešlos (6 lapeliai); 9 dešrelių; 1 kiaušinio; sezamo sėklų;
Padažui: 1 skardinės konservuotų smulkintų pomidorų (400g); 2–3 Vorčesterio padažo; žiupsnelio dž. baziliko; žiupsnelio dž. čiobrelių; žiupsnelio grūstų aitriųjų paprikų; druskos.
Į priekaistuvį sudėkite konservuotus pomidorus, įberkite baziliką, čiobrelius, aitriąją papriką, druską ir troškinkite ant silpnos ugnies 10–15min. arba tol, kol padažas sutirštės. Sumalkite virtuviniu smulkintuvu iki vientisos masės ir pagardinkite Vorčesterio padažu.
Kiekvieną tešlos lapelį padalinkite į tris dalis. Suvyniokite per pusę perpjautą dešrelę. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos. Kiekvieną aptepkite išplaktu kiaušiniu, užberkite sezamo sėklų ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Bandeles patiekite su paruoštu padažu.
Skanaus!