• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Namuose trokštate palepinti savo artimuosius ypatingu patiekalu? Išbandykite šį gardų vištienos troškinio receptą, kurio kvapas sužadins apetitą visiems aplinkiniams. 

6

Namuose trokštate palepinti savo artimuosius ypatingu patiekalu? Išbandykite šį gardų vištienos troškinio receptą, kurio kvapas sužadins apetitą visiems aplinkiniams. 

REKLAMA

Šį vištienos troškinį dar ypatingesniu pavers bemielė tešla, kuri suteiks jam gardaus skonio. 

Vištienos troškiniui reikės: 2 porai nemaži, 1 saliero stiebas, 1 morka, 1 sauja žirnelių šaldytų, 6 vištienos šlaunelės, 2 lauro lapai, 1 šakelė čiobrelio lapelių, 1 l. vištienos sultinio, aliejaus, 6 pievagrybiai, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 šaukštas garstyčių, druska pagal skonį, pipirai pagal skonį, pakuotė sluoksniuotos bemielės tešlos.

Gaminimas:

Nuo vištų šlaunelių nuimame odą, išimame kaulus ir susmulkiname gabaliukais mėsą.

Į gilią keptuvę pilame aliejaus ir apkepiname vištieną. Suberiame smulkintus porus, kubeliais pjaustytą morką, smulkintą salierą, grybus ir žirnelius ir tada uždengę dangčiu troškiname 10 min.

REKLAMA
REKLAMA

Sviestą ištirpinkite ir subėrkite miltus. Nuolat maišykite, kad gautusi tiršta košytė.

Į vištienos troškinį suberiame pipirus, druską, čiobrelių ir lauro lapus. Išmaišome. Dedame garstyčias ir gerai išmaišome.

REKLAMA

Supilame sultinį ir patroškiname kelias minutes. Turėtu būti skystokas padažas. Dedame miltų ir sviesto košelę ir gerai išmaišome, kad padažas sutirštėtų.

Troškinį pilame į vieną didelį indą arba kelis vienos porcijos indelius.

Dedame ant viršaus iškočiotos tešlos "kepuraitę", subadome šakute, kad būtu kur išeiti garams ir kepame 200 C. temp. 45 - 50 min.,arba iki gražios auksinės spalvos.

Šaltinis: http://samciouzrasai.blogspot.se

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų