• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgai svajojote apie traškius ir tirpstančius burnoje bulvinius blynus? Išbandykite šį ypatingai skanių bulvinių blynų receptą, kuriuo su skaitytojais dalinasi tinklaraščio „Samčio užrašai" autoriai. 

22

Ilgai svajojote apie traškius ir tirpstančius burnoje bulvinius blynus? Išbandykite šį ypatingai skanių bulvinių blynų receptą, kuriuo su skaitytojais dalinasi tinklaraščio „Samčio užrašai" autoriai. 

REKLAMA

Blynams reikės: 2 kiaušiniai, 2 šaukštai miltų, 1/4 šaukštelio kepimo miltelių, 1/2 šaukštelio druskos,1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų, 6 didelės bulvės, 1/2 svogūno, 50 gr. fermentinio sūrio, aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Dideliame dubenyje išplakite kartu kiaušinius, kepimo miltelius, miltus, druską ir pipirus.

Bulves sutarkuokite smulkia tarka, šiek tiek nuspauskite. Dėkite sutarkuotą svogūną ir tarkuotą fermentinį sūrį.

Į bulvių masę supilkite kiaušinių - miltų masę ir gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir su šaukštu formuokite blynus.

Kepkite po kelias minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai iškepa.

Tiekite su pasirinktu padažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų