Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kaip kas moka taip tas ir kepa
.BJuk yra daug būdų
Ir turi būt bulvinis: bulvių tarkė, kiaušinis, miltai.Tai jei iškepsim blynus iš šitų išvardintų ingrediantų, tai iš ko padažas. Buvo mėsos filė atsirado triušiena.

Kaip atrodo smulki burokinė tarka? Aš tik žinau vieną burokinę tarką
@Aš Burokiniu tarku yra įvairaus dydzio skylučių.
@Ona Pas tave tada kiek skylučių? viena ar 2?
@Aš Aš ją vadinu morkyčių tarka :)
@Inga
O aš vadinu, tarka su skylyte su tarkuati kieta gera morka
Bulviniai blynai kepami is bulviu tarkiu ,kiausinio ,druskytes ,nu galima truputi miltu ar manu dadeti. Su mesa ,tai kitas patiekalas.
@Lina Pritariu
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų