Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Aš gal 10 metų vakuoju agurkus su garstyčiom-nuostabus skonis,traškūs.Aš naudoju garstyčių košę.Agurkus pjaunu į 4 dalis,sustatau į 0,5 stiklainius,užpilu paruoštu marinatu,pridengiu dangteliais,palaikau 20-30 min.,nupilu,vėl užkaitinu ir užpylus užsuku.Jokio stiklainių kaitinimo!Skanaus
Su garstyčiomis mylimiausi agurkai - skaniausi.
Dėkoju
Dėkoju
Senas receptas ir turbūt kiekvienas žino
Vikcara rauginti agurcikai, tai patys geriausi tinkantys ant ryt po gero baliaus, čia tu tupas žurnalistas esi
REKLAMA
REKLAMA
Traškūs agurkai su garstyčiomis pagal Iriną: verta užsirašyti