• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi puikiai žinome ir ne kartą esame ragavę šokoladinių ar vanilinių ledų, netgi egzotinių vaisių skoniai niekieno nebestebina. Tačiau italų virtuvės šefai sugeba stebinti visada. Duona, kumpis ar sūris – ne saldumynai? Nebūkite tokie tikri, rašo internetinis žurnalas „Swide“.

Visi puikiai žinome ir ne kartą esame ragavę šokoladinių ar vanilinių ledų, netgi egzotinių vaisių skoniai niekieno nebestebina. Tačiau italų virtuvės šefai sugeba stebinti visada. Duona, kumpis ar sūris – ne saldumynai? Nebūkite tokie tikri, rašo internetinis žurnalas „Swide“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aukštosios italų (taip pat ir anglų bei vokiečių) virtuvių šefai nuolat kuria naujus ingredientus, naujus skonius tam, kad valgantieji ne tik pasisotintų, bet ir džiaugtusi naujais potyriais. Štai keletas pačių neįprasčiausių, sukurtų tokių kulinarų kaip Corrado Assenza ar Gianni D'Amato.

Corrado Assenza sukūrė nuostabius duonos skonio ledus. Šiuo metu jis eksperimentuoja, bandydamas jiems suteikti skonį, kuris būtų ir saldus, ir pikantiškas tuo pat metu. Ši idėja gimė siekiant sukurti vietoje, „Caffe Sicilia“ gaminamo džemo, užtepto ant šviežios duonos kombinaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų