Save kulinarinės laidos vedėjos amplua išbandžiusi aktorė sako, kad maisto ruošimas nėra didžioji jos gyvenimo aistra, tačiau turėdama laisvą valandą stengiasi šeimą nudžiuginti firminiu obuolių pyragu. „Maistą ruošti man patinka tuomet, kai tai nėra būtinybė. Kai gali leisti sau eksperimentuoti ir visiškai atsipalaiduoti“, - atvirauja S. Daukšaitė-Petrulėnė.
Sandra jau įrodė, kad yra universalių gebėjimų žmogus. Universitete baigusi anglų kalbą ir sėkmingai dirbusi pagal profesiją S. Daukšaitė-Petrulėnė visai netikėtai prieš kone dešimtmetį gavo pasiūlymą nusifilmuoti viename populiariame seriale. Nuo to laiko moteris pasinėrusi į aktorystę. Šiuo metu aktorė jau gali pasigirti vaidmenimis TV3 serialuose „Moterys meluoja geriau“, „Tobula kopija“, „Svetimi“, „Nemylimi“ ir kt. Taip pat daug dėmesio sulaukė ir jos pasirodymas kino filme „Santa“, kuriame ji atliko pagrindinį vaidmenį.
Laidos vedėjos kėdėje aktorė sėdi jau nebe pirmą kartą. Prieš kelerius metus kartu su Džiugu Siaurusaičiu jai teko vesti TV3 laidą „Be komentarų“, kartu su žurnalistu Andriumi Tapinu ji vedė prestižinius kino apdovanojimus „Sidabrinė Gervė 2015“.
„Virtuvės istorijų“ laidos formatas kitoks. Čia tenka bendrauti su pašnekovais gyvai, kartais net su keliais vienu metu. Visuomet esi veiksmų sūkuryje, tačiau tai ir yra smagiausia, juk mūsų tikslas – kurti gerą nuotaiką ne tik žiūrovams prie televizijos ekranų, bet ir žmonėms sėdintiems studijoje“, - pasakoja aktorė.
Jau nuo gruodžio 6 dienos į TV3 eterį grįžtanti kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ kiekvieną sekmadienio rytą žiūrovus džiugins ne tik vedėjų gretas papildžiusiais aktore S. Daukšaitė-Petrulėnė ir virtuvės šefu Ruslanu Bolgovu, bet ir pasikeitusiu laidos formatu. Sekmadienio rytais vedėjai A. Žiurauskas ir S.Daukšaitė-Petrulėnė su žiūrovais sveikinsis iš modernios, žiūrovams atviros studijos, įsikūrusios Kauno kavinėje „Vero Coffee House".
Jau nuo gruodžio 6 dienos, sekmadieniais, 9:30 val. visi TV3 žiūrovai taip pat galės kiekvieną sekmadienio rytą pasitikti su puikia nuotaika bei skaniausiais „Virtuvės istorijų“ patiekalais.