• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį norite nustebinti savo artimuosius gardžiais kepiniais? Išbandykite šį sūrio pyragą, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

44

Savaitgalį norite nustebinti savo artimuosius gardžiais kepiniais? Išbandykite šį sūrio pyragą, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

REKLAMA

Pagrindui: sausainiai: 200 gramų (naudoti šokoladiniai ir tiramisu skonio), sviestas: 100 gramų.

Įdarui: liesa varškė: 400 gramų, paprasta varškė: 2 pakelių po 180 gramų, cukrus: 150 gramų, liesas pienas: 250 mililitrų, mėgiamas geriamas jogurtas: 100 mililitrų (naudotas persikų skonio), kiaušiniai: 3, vanilinis pudingas: 2 pakelių.

Viršui: tiršta aviečių uogienė.

Gaminimas:

Iš pradžių sutrinkite smulkintuvu sausainius iki trupinių, juos sumaišykite su lydytu sviestu.

Torto formą (nusegamais kraštais) patepkite sviestu bei formuokite padą ir kraštus iš sausainių ir sviesto mišinio.

Viską gražiai išlyginkite, suspauskite, padarykite torto rėmus bei dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Per tą laiką ruoškite įdarą.

REKLAMA
REKLAMA

Į trintuvą suverskite varškę, kiaušinius, cukrų bei viską gerai išplakite, sudėkite jogurtą su pienu bei dar maišykite. Privalo gautis graži vientisa masė. Paskui sudėkite pudingo miltelius, permaišykite ir masė jau paruošta. Masė gaunasi labai skysta, bet neišsigąskite, viskas kol kas taip ir turi būti.

REKLAMA

Ištraukite iš šaldytuvo formą su jau sustingusiais trupiniais bei pasigaminti pyrago masę verskite į tortinę.

Kepkite maždaug 50 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Kai iškeps dar truputį palikite orkaitėje, po to ištraukite, palikite pravėsti kambario temperatūroje. Vėliau dėkite į šaldytuvą bei laikykite per visą naktį, kad pilnai sustingtų. Sustingusį pyragą aptepkite tiršta uogiene, dar kurį laiką palaikykite šaldytuve bei tuomet jau skanaukite!

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų