Pagrindui: sausainiai: 200 gramų (naudoti šokoladiniai ir tiramisu skonio), sviestas: 100 gramų.
TOP 20 pyragų receptų skubantiems: pavyks kiekvienam
(44 nuotr.) Nematomas kriaušių ir obuolių pyragas (Nuotr. Ritos receptai)
Bulgariškas obuolių pyragas (Nuotr. Skanus gyvenimas)
Varškės pyragas (Nuotr. Ritos receptai)
Trupininis pyragas su juodųjų serbentų uogiene (Nuotr. Ritos receptai)
Obuolių pyragas (http://aj-receptai.blogspot.com/ nuotr.)
Obuolių pyragas (http://aj-receptai.blogspot.com/ nuotr.)
Obuolių pyragas (Ilonos Juciūtės Čibirkienės nuotr.) (nuotr. asm. archyvo)
Obuolių pyragas (Ilonos Juciūtės Čibirkienės nuotr.) (nuotr. asm. archyvo)
Obuolių pyragas (Ilonos Juciūtės Čibirkienės nuotr.) (nuotr. asm. archyvo)
Obuolių pyragas (Ilonos Juciūtės Čibirkienės nuotr.) (nuotr. asm. archyvo)
Slyvų pyragas (nuotr. asm. archyvo)
Obuolių pyragas
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Obuolių pyragas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Varškės pyragas (Nuotr. Ritos receptai)
Varškės pyragas (Nuotr. Ritos receptai)
Snikerinis pyragas (Nuotr. Ritos receptai)
Snikerinis pyragas (Nuotr. Ritos receptai)
Snikerinis pyragas (Nuotr. Ritos receptai)
Snikerinis pyragas (Nuotr. Ritos receptai)
Snikerinis pyragas (Nuotr. Ritos receptai)
Aguonų pyragas (nuotr. 123rf.com)
Aguonų pyragas (nuotr. 123rf.com)
Pyaragas iš mikrobangės (nuotr. Fotolia.com)
Obuolių pyragas
Varškės pyragas su persikais (nuotr. asm. archyvo)
Varškės pyragas su persikais (nuotr. asm. archyvo)
Varškės pyragas su persikais (nuotr. asm. archyvo)
Varškės pyragas su persikais (nuotr. asm. archyvo)
Varškės pyragas su persikais (nuotr. asm. archyvo)
Rafaelo tortas (Nuotr. Samčio užrašai)
Blynų tortas
Blynų tortas
Blynų tortas
Šokolado ir pieno želės tortas (nuotr. asm. archyvo)
Įdarui: liesa varškė: 400 gramų, paprasta varškė: 2 pakelių po 180 gramų, cukrus: 150 gramų, liesas pienas: 250 mililitrų, mėgiamas geriamas jogurtas: 100 mililitrų (naudotas persikų skonio), kiaušiniai: 3, vanilinis pudingas: 2 pakelių.
Viršui: tiršta aviečių uogienė.
Gaminimas:
Iš pradžių sutrinkite smulkintuvu sausainius iki trupinių, juos sumaišykite su lydytu sviestu.
Torto formą (nusegamais kraštais) patepkite sviestu bei formuokite padą ir kraštus iš sausainių ir sviesto mišinio.
Viską gražiai išlyginkite, suspauskite, padarykite torto rėmus bei dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Per tą laiką ruoškite įdarą.
Į trintuvą suverskite varškę, kiaušinius, cukrų bei viską gerai išplakite, sudėkite jogurtą su pienu bei dar maišykite. Privalo gautis graži vientisa masė. Paskui sudėkite pudingo miltelius, permaišykite ir masė jau paruošta. Masė gaunasi labai skysta, bet neišsigąskite, viskas kol kas taip ir turi būti.
Ištraukite iš šaldytuvo formą su jau sustingusiais trupiniais bei pasigaminti pyrago masę verskite į tortinę.
Kepkite maždaug 50 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Kai iškeps dar truputį palikite orkaitėje, po to ištraukite, palikite pravėsti kambario temperatūroje. Vėliau dėkite į šaldytuvą bei laikykite per visą naktį, kad pilnai sustingtų. Sustingusį pyragą aptepkite tiršta uogiene, dar kurį laiką palaikykite šaldytuve bei tuomet jau skanaukite!
Šaltinis: worldrecipes.eu
REKLAMA