Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kam tas kiaušinis? O visi kiti produktai dedami,kai gaminamas pagerintas tinginys. Jokia naujiena, darom seniausiai
Jau zalias kiausinis tai tikrai nei prie ko.niekam jis nereikalingas.zalio kiausinio maistui nenaudojam.
as tai buciau pasidares pavarde starka o ne starkiene
Svarbiausia įdėti žalio kiaušinio, kad salmoneliozės pasigauti.
@Tryda
Be kiaušinio irgi gerai gaunasi.Arba gali padaryti Zabaione ir dėti tokiu pavidalu.Tada kiaušiniai bus termiškai apdoroti.
Bravo!Bent viena,kuri gamina,pagal receptą,kuris yra tikrai itališkas!Kiti jau buvo pradėję užknisti su savo iš lempos ištrauktais ir išdirbtais receptais,svarbu pavadinimas itališkas.
Tinginys bet ne tinginys? Kas čia nx per nesamone? Ką jūs nx rūkot žurnaliūgos ?
REKLAMA
REKLAMA
Tinginys, bet ne tinginys: Starkienė parodė, kaip lietuvių pamėgtą desertą gamina italai