Dešrainiams reikės: 4 dešrainių bandelių; 4 parūkintų dešrelių; 2 šviežių kukurūzų burbuolių; svogūnų laiškų; 2 v.š. majonezo; 1 v.š. citrinos sulčių; sūrio; 2 a.š. aliejaus; druskos.
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
(12 nuotr.) Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Duoklė dešrelių mėgėjams: greitas užkandis, kurio norėsis dar ir dar
Gaminimas:
1. Nuo burbuolių nupjaukite kukurūzus. Sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę be aliejaus ir pakepkite iki apskrudimo.
Tuomet įpilkite aliejų, pagardinkite druska ir sudėkite mažą saujelę svogūnų laiškų, trumpai pakepkite.
2. Keptuvėje apkepkite dešreles iš visų pusių.
3. Majonezą sumaišykite su citrinos sultimis ir gerai išmaišykite.
4. Į dešrainių bandeles dėkite dešrelę, užberkite kukurūzus, užpilkite majonezą, pabarstykite svogūno laiškais ir uždėkite keletą gabalėlių sūrio.
Šaltinis: http://oditele.blogspot.com
REKLAMA