• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svogūnai ir šašlykai man yra neatsiejami ir papildo vienas kitą. Svogūnus ruošiu dvejais būdais. Marinuoju pačius svogūnus ir ruošiu svogūnų laiškus su pomidorų padažu“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Svogūnai ir šašlykai man yra neatsiejami ir papildo vienas kitą. Svogūnus ruošiu dvejais būdais. Marinuoju pačius svogūnus ir ruošiu svogūnų laiškus su pomidorų padažu“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Svogūnų laiškams su pomidorų padažu reikės: Ryšulėlis svogūnų laiškų; 5 v. š. pomidorų padažo.

Svogūnų laiškus nuplauname, supjaustome žiedais. Sumaišome su pomidorų padažu.

Marinuoti svogūnai: 3 svogūnai; 1 a. š. cukraus; 3 v. š. obuolių acto; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų.

Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Pabarstome cukrumi, druska, pipirais, apšlakstome obuolių actu. Viską gerai išmaišome. Štai ir svogūnų pagardai paruošti. Kepam šašlykus?

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų