Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Pirmoj eilėj svogūnai sudedami ir kiti žoluminai, tada prieskoniai. Ir visa tai sutrinti šaukštų, jad žoluminai atiduotų skonį. Tada visa kita ir be vandens.
Bet miniralinia Vytauto pasiteisina per karščius, gaiviai.
Bet miniralinia Vytauto pasiteisina per karščius, gaiviai.
@Vitalijus
O brendziukas netiktų, vietoi Vytauto, nes man tas vytautas kažkokį ožio kvapą iduada į tuas barščius, (specifičiskis skonis)
Visu pirma kas i normalius saltibarscius pila vandeni? Vanduo netinka daug skanesni saltibarsciai buna. Visu antra kas pila pirma kefyra paskui deda ingridiantus? Reikia pirma daryti kaip salotas deti visus ingridiantus ir tada pilti kefyra. Pabandykit kas taip nedarete, skanesni saltibarsciai. Ir trecia niekada nenaudoju saltibarciu burokeliu, nes ji neskanus. O nesenai pabandziau su nemarinuotais burokeliais. Perku vakume virtus ir tarkuoju. Ir vel visai kitas saltibarsciu skonis.
Smagu Grūda sėti I dirvą.
Tai kur čia tasstebuklas,įprasti šaltibarščiai.
REKLAMA
REKLAMA
Taip gaminti šaltibarščius išmokė mama: naudoja 1 papildomą ingredientą