• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ingredientai:

Ingredientai:

REKLAMA

500 g lašišos filė

druska

0, 5 citrinos

1 svogūnas

1 v. š. žuvies prieskonių

1 v. š. aliejaus

1 v. š.majonezo

Žalumynai

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimas:

Lašišą supjuastyti gabaliukais 2X2 cm, pabarstyti druska, prieskoniais. Svogūną ir citriną supjaustyti griežinėliais. Žalumynus smulkiai sukapoti. Į indą sudėti žuvį, žalumynus, svogūną, citriną, majonezą, aliejų. Viską sumaišyti, palikti marinuotis apie 3 val. šaldytuve. Sunerti ant iešmelių  ir kepti. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų