• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dar iš vaikystės atsimenu, kaip mama darydavo salotas iš šviežių morkų su razinomis. Toks saldus salotų variantas buvo gaminamas gana dažnai, matyt dėl to, kurį laiką į morkas žiūrėti negalėjau, atsivalgiau. Kartą besisvečiuojant pas vyro gimines teko paragauti kitokio morkų salotų skonio, jis man žymiai labiau patiko. Aš, kaip česnako ir keptos duonos mėgėja, šias salotas įsimylėjau“, – rašo tinklaraščio „Baltoje lėkštėje“ autorė Justina.

„Dar iš vaikystės atsimenu, kaip mama darydavo salotas iš šviežių morkų su razinomis. Toks saldus salotų variantas buvo gaminamas gana dažnai, matyt dėl to, kurį laiką į morkas žiūrėti negalėjau, atsivalgiau. Kartą besisvečiuojant pas vyro gimines teko paragauti kitokio morkų salotų skonio, jis man žymiai labiau patiko. Aš, kaip česnako ir keptos duonos mėgėja, šias salotas įsimylėjau“, – rašo tinklaraščio „Baltoje lėkštėje“ autorė Justina.

REKLAMA

Jums reikės:

šviežių morkų; fermentinio sūrio; juodos duonos; česnako; majonezo

Morkas nuplauname, nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Sūrį ir duoną supjaustome mažais kubeliais. Duoną paskrudiname orkaitėje arba apkepame keptuvėje. Susmulkiname česnaką. Viską sumaišome.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų