Tai gana lengvai pagaminami sumuštinukai, kurių skonis nepaliks abejingų. Receptas išties senas, einantis iš kartų į kartas, sako tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė.
Sumuštiniai skanūs tiek karšti, tiek šalti.
Reikės:
Baltos forminės duonos, fermentinio sūrio, dešros, pomidorų padažo, kiaušinio, pieno, aliejaus kepimui
Gaminimo eiga:
Duonos riekeles ( iš vienos pusės ) sutepiau pomidorų padažu. Ant suteptos duonos riekelės uždėjau dešros, sūrio ir ant viršaus uždėjau kitą duonos riekelę.
Taip paruoštis sumuštinius mirkiau kiaušinio / pieno plakinyje ir kepiau keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sumuštinius apkepiau iš abiejų pusių. Štai ir viskas. Sumuštiniai paruošti.
Recepto šaltinis: Gamink su Audrone