Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Kotletai iš mėsos? Jo pažiūrėjo ir užteks šildymas branks!
Bet ir kietas receptas aš tai visuomet kotletus kepu iš pjuvenų, net nežinojau, kad galima iš mėsos, retai kas Lietuvoje taip prabangiai kepa
@Arturas
pabandyk dar is smelio ar zvyro
Jums pasiulysiu tikrai skanius dar mano mama kepe....zodziu farsho pusantro kilo kiaulienos riebaus...dvi dideles bulves su darkuot per bulviu tarka kartu pora arba dideky svoguna...vienas kiausinis...butinai petrazoliu negailet dziovintas arba zviezias.druska..pipirai.. formuojam apkepam..dedam i puoda imetam buljono ir druskos..uzpilam vandens kad neapsemtu kad butu puse kotleto neapsemta....20 min kai uzvirs tushinam.galima imest sviesto tushinimo metu...siulau dar varianta padazo..imam puskitry pilam salto vandens ziupseni druskos du saukstus be kaupo miltu uzsukam isplakam...20 minute pilam i puoda laukiam kol uzverda pamaisom..ir viskas..skanaus
Kodėl agurkėlių iš mamos ar anytos?
į kotlletus dėdavo batoną, geriau morką ar kopūsto įtarkuoti, bus sultingi, minkšti ir sveikesni, be to reikia ne kepti, bet troškinti į riebalus įpylus sultinio ar vandens ir į faršą įpilti šiek tiek sultinio ar vandens
Cia nieko naujo - prascioku valgis
o kur receptas?
@kur
Iškritai iš mėnulio
@kur
Na visaik durna gi parasyta
@kur
Inga
@kur
Jau buvo paaiškinta,pravažiavai stotelę,tamsus kaimieti.
REKLAMA
REKLAMA
Sultingi ir purūs naminiai kotletai pagal Iloną: tiesiog tirpsta burnoje