• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai minkšti, sultingi kepsniai! Nepagailėkite gero sūrio, jis tikrai suteikia kepsniui puikų skonį“, – rašo tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

„Labai minkšti, sultingi kepsniai! Nepagailėkite gero sūrio, jis tikrai suteikia kepsniui puikų skonį“, – rašo tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

REKLAMA

Mėsai:

  • 500-600 gr vištienos filė,
  • 150 gr fermentinio sūrio,
  • česnako,
  • druskos,
  • pipirų,
  • prieskoninių žolelių mėsai.

Tešlai:

  • 3 nedideli kiaušiniai,
  • 3 v.š. majonezo,
  • 3-4 v.š. miltų,
  • druskos,
  • pipirų.

Filė supjaustom kepsnio dydžio gabaliukais, šiek tiek pamušame mėsos plaktuku.

Įtriname smulkintu česnaku, prieskoniais, ir paliekame valandėlei pasimarinuoti.

Išplakame kiaušinius, įmaišome majonezą, įdedame druskos, pipirų pagal skonį.

Beriame miltų tiek, kad užmaišytume šiek tiek tirštesnę nei lietinių tešlą.

Keptuveje įkaitiname aliejų.

Pamirkome vieną kepsnio pusę tešloje, dedame į keptuvę.

Kol kepa viena pusė, ant viršaus pabarstome sūrio (rekomenduoju jo nepagailėti) ir šaukštu užpilame tešlos taip, kad uždengtų sūrį.

Atsargiai apverčiame kepsnį ir kepame kitą pusę, kol gražiai apskrunda.

Viskas, kepsneliai iškepė, galima serviruoti stalą ir kviesti namiškius pietų. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų