Laidos svečias Valdas gamino nuostabiai skanius taco pyragėlius su vištiena ir daržovėmis. Šie užkandžiai visai nesudėtingai paruošiami, tad ilgai suktis virtuvėje nereikia, o rezultatas labai geras. Būtinai pabandykite ir Jūs, nuo stalo dings akimirksniu!
Antrąjam patiekalui Valdas pasirinko parodyti, kaip pagaminti nachos lėkštę su malta mėsa ir sūriu. Kiekvienas šį puikų užkandį gali personalizuoti pagal savo skonį - gausiau gardinti pipirais, sūriu, žalumynais ar kitais mėgstamais ingredientais.
Laidos šefas Tomas Rimydis parodė, kaip paruošti lėtai virtą veršienos sprandinę. Šis patiekalas puikiai tiks norint nustebinti artimuosius ar pasilepinti skaniais pietumis. Nors ir gaminama ilgiau, bet skonis tikrai atperka skirtą laiką. O šios veršienos sprandinės patiekimas atrodo nuostabiai - tikras gurmaniškas patiekalas.
Šefas Vylius Blauzdavičius ruošė antį su perlinėmis kruopomis. Antį reikia marinuoti paliekant ją šaltai, tačiau laukti tikrai verta. Kepimo pabaigoje naudojamas aptepas iš sojos ir medaus maloniai nustebins visus valgančiuosius, nuostabus skonis.
Jei turite silkės ir norite pagaminti greitų užkandžių, tai Vyliaus gaminta užkandėlė su silke tam puikiai tinka. Itin greitai pagaminama, nebrangiai kainuojanti, nereikalaujanti sunkiai randamų ingredientų, bet labai puiki.
Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!