Reikės:
- 200 g kreminio sūrio
- 100 g graikiško jogurto
- sūdytos lašišos
- kaparėlių
- šviežių krapų
- Citrinos
Gaminimo eiga:
Kreminį sūrį gerai išmaišykite su jogurtu, masė turi būti vientisa ir glotni. Kremą sudėkite į lėkštę, o ant viršaus išdėliokite sūdytą lašišą, krapų šakeles, kaparėlius ir pabarstykite tarkuota citrinios žievele. Patiekite su šviežiu prancūzišku batonu ar krekeriais.
Daugiau patarimų išgirskite aukščiau esančiame vaizdo įraše.
Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 val. per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!