Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Turbo greitas valandą marinuojant, paskui kepant ir dar pusvalandį verdant? Jūs laikrodį pažįstat? Ir nugarinė griliaus patiekalams ar troškiniui? Gal bent vieną kulinarijos knygą pavartyti reikia?
Be turbo galima kada nors?
Svarbu nepirkti maximoj nugarinės vakuuminėse pakuotėse. Tos ant keptuvės net kepti neįmanoma,tiek vandens prišvirkšta dėl svorio,kad bandant kepti jau iškart verda,tiesiog vanduo išbėga,o mėsa gaunasi kaip guminė. 1 kilograme mėsos gal pusė litro vandens. Pardavinėja vandenį už mėsos kainą.

Kai perki pusę kiaulės,susipjaustai ir kepi iškart mėsa pasidengia plutele ir pasklinda kepamos mėsos kvapas - o čia tai tik vanduo išbėga ir viskas.
@? Vakuminėse pakuotėse,dažniausiai,mėsa būna prieš tai užšaldyta,o prieš pardavimą-atšildyta,todėl mėsa tokia vandeninga ir dažniausiai akcijinė.
Turbo šūdas
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų