Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Auginu vynuoges ir braškes ir žemuoges ir daug visokiu uogų be jokių hemijos.Viskas savo.Ir jokiu problemų.Viena problema tai kad skiepai nuo kovido padarę infarkta.Tai nelabai yra sveikatos dirbti bet stengiuosi.
Aga labai sveika valgyti 16 kartų chemiškai apdorotas vynuogės..
Kadangi Lietuvoje yra savų uogų, niekas nebeperka vynuogių, reikia padaryti reklamą.
Cukraligė atsiranda ne nuo cukraus, bet todėl, kad blogai dirba kasa. SERGU cukralige. Valgau pagal sezoną daug uogų. Jei braškių laikas, tai per dieną kilogramą. Dabar yra vyšnios, tai vyšnių kg per diena. Mėgstu vynuoges. Visi plepalai kas kenksminga ar naudinga yra tik jų nuomonė. Valgykim kas mums patinka
Sveikatos sistemoje parsidave degradai kad tokias nesamones sneketi
Jos gerokai brangesnės pvz:. už kokias žaliąsias ar besėkles ir galbūt pareklamuojama tik dėmesiui atkreipti ir perkamumui padidinti?
Resvetatrolio daugiausiai turi japoninis pelevirkstis [ 20 kartu] o raudonuju vynuogiu mitas yra paremtas raudonojo vyno nauda lraujagyslems..
Vynuoges valgysi nuo cholesterolio, o gausi cukraligę. Ir dar tris porcijos, tai 240 gr per diena. Geriau resveratrolii papildai ir užgerti raudonu vynu
@Taip taip
Cukraligė ne nuo cukraus, o dėl sutrikusios kasos veiklos
vynuogės baisu kiek turi gliukozės,didina cukrų,nemažina jokio cholesterolio,kai dabar braškės,mėlynės,šilauogės,vyšnios,tai neperk niekas tų vynuogių
@ne
Čia pasakė mokslininkė, bet tą mokslininkė nežino kitų veislių kurios turi mažai cukraus. Pvz vynuogės vynui jos daugiau rugštesnes.
@ne
Taip teisingai - cukrai kyla baisiausiai... Štai tau ir medicina ! Nebeturi ką berašyti -' tik papildai ir visokios niekienos!!!
REKLAMA
REKLAMA
Šios uogos – aukso gysla: mažina net aukštą cholesterolį