• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai paprastas, toks naminis maistas, kuris mūsų šeimoje yra mėgiamas. Gal ir jums patiks. Tikslių proporcijų nerašau, viskas pagal poreikius“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Labai paprastas, toks naminis maistas, kuris mūsų šeimoje yra mėgiamas. Gal ir jums patiks. Tikslių proporcijų nerašau, viskas pagal poreikius“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Vištienos filė perpjaukite į 3 dalis ir išmuškite. Pagardinkite druska, pipirais ir palikite pasimarinuoti, kol pasiruošite morkas.

Morkas nulupkite ir sutarkuokite. Dar įtarkuokite česnako.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

Vištieną pamirkykite kiaušinio plakinyje, tuomet miltuose arba džiūvėsėliuose. Kepkite iš abiejų pusių po kelias minutes, kol iškeps.

Morkas su česnaku apkepinkite keptuvėje.

Į kepimo skardą (galite ir keptuvėje tai daryti, jei mažai gaminate) sudėti vištienos kepsnius, ant viršaus uždedame kepintas morkas. Įpilame šiek tiek(kad nesiektu morkų)vištienos sultinio ir patroškiname kelias minutes.

Valgome su bulvių koše ir konservuotais žirneliais, kaip vaikystėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų