• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skanūs šie pyragėliai ir šilti, ir šalti. Puikiai jie tiktų ir Šv. Kūčių vakarienei– sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

Skanūs šie pyragėliai ir šilti, ir šalti. Puikiai jie tiktų ir Šv. Kūčių vakarienei– sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Porcijos 6. Užtruksite apie 30 min. Reikės:

  • Mielinė sluoksniuota tešla;
  • Pora saujų džiov. baravykų;
  • 2 morkos;
  • 1 svogūnas;
  • Žiupsnis druskos;
  • Žiupsnis juodųjų pipirų;
  • Šlakelis aliejaus;
  • Žiupsnis džiov. čiobrelio;
  • Kiaušinis, aptepti;
  • Sezamo sėklų, pabarstyti.

Grybus užpilame karštu vandeniu ir paliekame brinkti. Daržoves nulupame ir nuplauname. Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais, morkas sutarkuojame, grybus taip pat pasmulkiname.

Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame smulkintas daržoves. Pakepiname, kol šios suminkštės. Sudedame grybus. Pagardiname druska, pipirais, čiobreliu. Pakaitiname keletą min.

Iš sluoksniuotos tešlos išpjauname apskritimus. Dedame įdaro. Perlenkiame pusiau ir užspaudžiame kraštelius. Patepame kiaušiniu plakiniu. Pabarstome sezamo sėklomis.

Dedame į įkaitintą iki 180 * C T orkaitę ir kepame apie 15 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų