Porcijos 6. Užtruksite apie 30 min. Reikės:
- Mielinė sluoksniuota tešla;
- Pora saujų džiov. baravykų;
- 2 morkos;
- 1 svogūnas;
- Žiupsnis druskos;
- Žiupsnis juodųjų pipirų;
- Šlakelis aliejaus;
- Žiupsnis džiov. čiobrelio;
- Kiaušinis, aptepti;
- Sezamo sėklų, pabarstyti.
Grybus užpilame karštu vandeniu ir paliekame brinkti. Daržoves nulupame ir nuplauname. Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais, morkas sutarkuojame, grybus taip pat pasmulkiname.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame smulkintas daržoves. Pakepiname, kol šios suminkštės. Sudedame grybus. Pagardiname druska, pipirais, čiobreliu. Pakaitiname keletą min.
Iš sluoksniuotos tešlos išpjauname apskritimus. Dedame įdaro. Perlenkiame pusiau ir užspaudžiame kraštelius. Patepame kiaušiniu plakiniu. Pabarstome sezamo sėklomis.
Dedame į įkaitintą iki 180 * C T orkaitę ir kepame apie 15 min.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!